29 / 03 / 2024

Taylor Swift ev sahibi

Taylor Swift ev sahibi

Taylor Swift’ın ev sahibinin, güzel şarkıcıyı tanımadığı ortaya çıktı. David Aldea isimli eski ev sahibi, “Şarkılarını dinliyordum ama onu gerçekten bilmiyordum'' dedi.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık mülk portföyü bulunuyor!

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Peki Swift’in  mülk portföyünde hangi malikane göze çarpıyor? İşte ayrıntılar...

Ev sahibi Taylor Swift'i tanımadı!

Taylor Swift’ın ev sahibinin, güzel şarkıcıyı tanımadığı ortaya çıktı. David Aldea isimli eski ev sahibi, “Şarkılarını dinliyordum ama onu gerçekten bilmiyordum'' dedi.

Taylor Swift hayranına ev aldı!

ABD’li şarkıcı Taylor Swift hayranına ev aldı. Taylor Swift'in muhtaç durumdaki bir hayranı için yaptığı bu davranış çok konuşuldu.

Taylor Swift emlak zengini çıktı!

Genç yaşına rağmen kazancı dudak uçuklatan ve gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift emlak zengini çıktı...

Taylor Swift Londra'dan ev arıyor!

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift Londra'dan ev arıyor. 27 yaşındaki şarkıcı İngiliz sevgilisi Joe Alwyn'le daha sık görüşmek için ev alacak.

Taylor Swift: İskoçya'da şato satın almadım!

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, erkek arkadaşı DJ Calvin Harris’in memleketi İskoçya’dan şato satın aldığı söylentilerini yalanladı. Taylor Swift, “Şu an bir şato satın almadım” dedi.

Taylor Swift, Tower of Lethendy adlı şatoyu almak istiyor!

Genç yaşında müzik dünyasının en çok kazanan yıldızı haline gelen ve kazancının büyük bölümünü de gayre menkule yatıran ünlü şarkıcı şimdi de bir şatoya göz dikti...

Taylor Swift'in New York'taki 20 milyon dolarlık evi!

Yılın en çok kazanan şarkıcılarından olan Taylor Swift’in New York’taki 20 milyon dolar değerindeki evinin içinden kareler yayınlandı.

Orlando Bloom Tribeca'daki evini sattı!

Orlando Bloom, Taylor Swift'le komşu olmaya dayanamadı! Paparazzilerin çevreyi sarmasından rahatsız olan ünlü aktör, Tribeca'daki dairesini satıp taşındı.

Taylor Swift, Rhode Island'da 17 milyon dolara ev aldı!

Taylor Swift, yeni bir sahil evi satın aldı. Swift, Amerika'nın Rhode Island eyaletinde bulunan evi 17 milyon dolara aldı

Taylor Swift 18 milyon dolara ev satın aldı!

Taylor Swift, ülkesinin Ehode Island Eyaleti'nde 18 milyon dolara ev satın aldı...

Taylor Swift ev sahibi Haberi

Taylor Swift ev sahibi

Güzel şarkıcı Taylor Swift’ın ev sahibinin, şarkıcıyı tanımadığı ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Taylor Swift’ın ev sahibinin, şarkıcıyı tanımadığı öğrenildi. 

Şu sıralar yeni albümü ‘Lover’ ile adını duyuran 29 yaşındaki güzel yıldız, 2016 yılında bir yıllığına New York’taki Tribeca dairesini kiralamıştı. David Aldea isimli eski ev sahibi, “Şarkılarını dinliyordum ama onu gerçekten bilmiyordum. 39 bin 500 dolar’dan kiraya vermiştim. Sokaktan evin içini hiçbir şekilde göremiyorsunuz” diye...