19 / 04 / 2024

Taylor Swift mülk

Taylor Swift mülk

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Peki Swift’in  mülk portföyünde hangi malikane göze çarpıyor? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık mülk portföyü bulunuyor!

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Peki Swift’in  mülk portföyünde hangi malikane göze çarpıyor? İşte ayrıntılar...

AVM'lerde mülk sahibinin ve kiracının hakları!

Kovid-19 salgını, 2018’deki kur şokundan sonra AVM'lere ikinci darbeyi yaşattı. Kiralarda ödeme sorunları başladı. Bazı AVM'lerde kira erteleme veya ödememe gibi kolaylıklar sağlanırken, bazı AVM'lerde aynı esneklik gösterilmedi. Peki mülk sahibinin ve kiracının hakları nelerdir? İşte detaylar...

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

İstanbul'da mülk edinmek isteyen yabancıya 6 dilde rehber!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), yabancı yatırımcıların ofis ve konut satın alma ile ilgili sorularına yanıt vermek amacıyla ‘İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’ adıyla 6 dilde rehber ve bilgi broşürü yayınladı.

İstanbul'da Mülk Edinme Rehberi 23 Aralık'ta tanıtılacak!

İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’nin tanıtılacağı toplantı 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Mülk yönetiminde verimlilik önem kazandı!

Mülk yönetimi, her dönem önemli bir kavramdı. Ancak günümüzde önemi daha da arttı. Pandemi etkisiyle küçülen ekonomide, AVM'den konuta kadar mülk yönetiminde verimlilik önem kazandı.

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Mülk sahipleri ve kiracılar için neler değişiyor?

İş yeri kira sözleşmelerine yönelik 1 Temmuz 2020’ den itibaren yürürlüğe giren’ yasal düzenlemeler mükelleflerin aklında sorular bıraktı. İşte mülk sahipleri tarafından merak edilen 5 soru...

Esenyurt'ta tek mülkü konut olanlara aylık bin 500 TL yardım!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketine ilişkin, "Tek mülkü bir daire olup ve fiili olarak orada oturan 141 aileye çalışma bitinceye kadar 8 ay boyunca aylık bin 500 lira yardım yapacağız" dedi...

Taylor Swift mülk Haberi

Taylor Swift mülk

ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Bu portföyde bulunan en ünlü evlerden biriyse Los Angeles’taki 1934 yılında inşa edilen “Koloni Revival” mimari tarzındaki lüks malikânesi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bin metrekarelik alanda konumlanan malikânenin 8 banyosu ve 7 yatak odası bulunuyor. 

25 milyon dolarlık ev, Taylor Swift satın almadan önce Hollywood film yapımcısı Samuel Goldwyn’e aitti. Ünlü şarkıcı daha önceyse 5 banyosu, bir şarap mahzeni ve büyük bir yüzme havuzuyla dikkat çeken 4 yatak odalı Beverly Hills evini 2.1 milyon sterline fitatıyla sattı.

Ev sahibi Taylor Swift'i tanımadı!

Taylor Swift hayranına ev...