29 / 03 / 2024

taziye evi

taziye evi

Batman'da 250 Kişilik taziye binasının 2 dönümlük alana yapılacağını belirten Muhtar Mehmet Kolaldıran: “Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 18 dönümlük alan da parka dönüştürülecek” dedi.

Batman'nın Yeni Mahallesi'ne taziye evi yapılacak!

Taziye evinin olmadığı Batman'ın Yeni Mahalle bölgesinde bir hayırsever yurttaş, arsa bağışında bulundu. Arsa bağışıyla taziye evi bulunmayan mahalleye yeni taziye evi yapılması kararlaştırıldı.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Siverek’te taziye evi inşaatı sürüyor!

Şanlıurfa Siverek’te belediye tarafından başlatılan her mahalleye taziye evi çalışmaları kapsamında inşaatlar sürüyor. Taziye evlerinin, modern ve uzun vadeli ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandığı belirtildi.

Aydın Taziye Evi hizmete açıldı!

533 bin TL'ye mal olan Taziye Evi'nin taziye salonu 350 metrekare büyüklüğe sahip. Ev hizmete açıldı...

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

taziye evi Haberi

taziye evi

Batman Belediyesi’nin, ‘her mahalleye park ile taziye evi proje’sine bir yenisi daha ekledi. 12 Bin nüfus İluh mahallesi de taziye evine kavuşuyor. Mahalle Muhtarı Mehmet Koladıran, Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 20 dönümlük alanın park ile taziye evine dönüştürüleceğini belirten muhtar Koladıran, “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu iki önemli projenin hayata geçirilmesi bizi mutlu etti. 250 Kişi kapasiteli 2 katlı taziye evi binasının yapımı için temel kazma çalışmalarına başlanıldı. 2 Dönümlük alanda temelini attığımız taziye evini hayırseverlerin desteğiyle bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu. Kentin eski semtlerinden İluh’ta yeşil alan sayısının da yetersizliğine dikkat çeken Kolaldıran, “Yaklaşık 18 dönümlük alana park kazandıraacak Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu iki projenin de bir an önce bitirilmesini bekliyoruz” dedi.


Batman...