27 / 04 / 2024

TCDD haberleri

TCDD haberleri

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, muhtelif bölge müdürlüklerinde bulunan toplam 140 adet taşınmazını satmak üzere teklif toplayacak. Teklif toplama için açık artırma Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat A.Ş. aracılığıyla 26 Şubat'ta gerçekleştirile

İzmit TCDD Hizmet Binası'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan TCDD Hizmet Binası'nın inşaatı devam ediyor. Binanın yapım ihalesini Ersan İnşaat 1.4 milyon TL'ye kazandı.

TCDD Kırklareli Babaeski'deki tarlayı satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kırklareli ili, Babaeski ilçesinde yer alan 1.216,76 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satışa sunuyor..

TCDD Erzurum'daki 3 gayrimenkulünü satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum İli Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor...

TCDD'den Tekirdağ Ergene'de satılık arsa!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Tekidağ İli Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satışa sunuyor. İhale 11 Haziran'da gerçekleşecek.. 

TCDD'den Kadıköy'de satılık 3 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor..

TCDD'nin Menemen'de yapacağı taş ocağı projesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Menemen ilçesinde TCDD tarafından yapılması planlanan taş ocağı ve diğer bazı tesisleri TBMM gündemine taşıdı..

TCDD İzmir'deki 6 arsadaki hissesini satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü İzmir'in 3 ilçesinde yer alan 6 arsadaki hissesini ihale ile satıyor. İhale 3 ayrı günde yapılacak..

TCDD, Bingöl ve Malatya'daki 5 arsasını satıyor!

Mülkiyeti TCDD Genel Müdürlüğüne ait Malatya 5. Bölge Müdürlüğü mıntıkası sınırları içerisinde bulunan 5 adet gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor..

TCDD Kadıköy'deki 3 meskendeki hissesini satıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesi sınırlarında yer alan 3 meskendeki hissesini satıyor..

TCDD'den 59 gayrimenkulün kiralama ihalesi 1 Mart'ta!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı, Ankara'daki 59 gayrimenkulü kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 1 Mart'ta gerçekleşecek..

Mersin'e Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16,24 kilometre uzunluğuna sahip Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı projesi için düğmeye bastı..

Çankırı TCDD Müzesi için çalışmalar başladı!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’da TCDD’nin muhtelif kademelerinde çalışmış emekli personellerle bir araya gelerek TCDD Müzesi ile ilgili bilgi verdi.

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

TCDD haberleri Haberi

TCDD haberleri

Mülkiyeti TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait 1, 2, 3, 4, 5, 6. ve 7. Bölge Müdürlüğü sınırları içindeki işletmecilik faaliyetleri kapsamı dışında kalan 140 adet taşınmaz, Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat A.Ş. aracılığıyla halktan teklif alma yöntemi ile peşin olarak satılacak.

Halktan teklif alma toplantısına katılacak olanlar, şartnamede belirtilen taşınmazların her biri için nakit katılım bedeli ödeyecek.

En yüksek teklifi veren alıcı, teklif bedeli üzerinden yüzde 10 oranında ek teminatı en geç toplantıyı takip eden 5 gün içinde mesai bitimine kadar ilgili hesap numarasına yatıracak.

Satışlar, 26 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de İstanbul Eskidji Yenibosna merkez olmak üzere ses ve/veya görüntülü bağlantı ile Ankara Sürmeli Oteli Eskidji İzmir Bölge Ortaklığı ve Adana Mavi Sürmeli Otelinde gerçekleştirilecek.

...