26 / 04 / 2024

tcdd ihaleleri

tcdd ihaleleri

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Ankara Polatlı'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

TCDD, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya veriyor!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü/Merkez Emlak Komisyonu Başkanlığı, Siirt'teki Kurtalan İstasyon sahasını kiraya verecek.

TCDD, Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdı iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) en düşük tekliften 109 milyon TL daha pahalı teklif veren Cengiz İnşaat'ı sözleşme imzalamaya çağırdığı iddia edilliyor. 

TCDD'den Kadıköy'de satılık 3 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor..

TCDD Adana ve Gaziantep'te 106 taşınmazı satışa çıkardı!

Türkiye genelinde gayrimenkul satışlarını sürdüren TCDD, Adana ve Gaziantep'te arsa, kargir ev, arsalı ahşap ev, bağ, bahçeli ev niteliklerine sahip toplam 106 taşınmazını satışa çıkardı.

TCDD'de firmalar gizlendi mi?

Kamu ihalelerine ilişkin hazırladığı raporlarda bugüne kadar firmaların isimlerini açık bir şekilde yazan Sayıştay, bu kuralı Devlet Demiryolları için hazırladığı 347 sayfalık raporda bozarak firma isimlerini gizledi.

TCDD'den açıklama: İhaleler mevzuata göre yapıldı!

TCDD'den, bugün bir gazetede yer alan "Otomatik tren yolsuzluğu" başlıklı haberle ilgili yapılan açıklamada, "İhaleler KİK ve ilgili mevzuata göre yapılmıştır. Tren etiketi sistemi ihalesi de aynı mevzuata tabidir" denildi...

TCDD'nin Maltepe'deki gayrimenkulü Cengiz İnşaat'a satıldı!

TCDD adına kayıtlı İstanbul/Maltepe Cumhuriyet Mahallesi 'nde yer alan taşınmaz 17 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne satıldı.

TCDD ihaleleri ile ilgili soruşturma yürütülüyor!

TCDD 'nin yaptığı bazı ihalelerle ilgili ihbarlar üzerine başlatılan soruşturmanın halen devam ettiği belirtilen açıklamada, konuya ilişkin yapılan haberlerin içeriğindeki bazı bilgilerin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

TCDD Buca'da gayrimenkul satıyor: Geçici teminat bedeli 400 bin TL!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğü İzmir İli, Buca İlçesi, Kızılçullu Mahallesinde bulunan gayrimenkulü 9 Ekim 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

TCDD Genel Müdürlüğü'nden 4 ilde satılık 40 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü Adana'daki 23, Osmaniye'deki 14, Mersinde'deki 2 ve Konya'daki 1 gayrimenkulünü satışa çıkardı. İhale 27 Nisan'da gerçekleşecek..

TCDD'nin Malatya Battalgazi'deki 5 gayrimenkulü satılıyor!

TCDD'nin Malatya Battalgazi'de bulunun 5 gayrimenkulü satışa sunuluyor. Gayrimenkuller için ihale 27 Nisan'da düzenlenecek..

TCDD'ye ait konutlar meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TCDD'ye ait taşınmazlar ve kapatılan istasyonlar ile TCDD'ye devredilen taşınmazlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı..

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Kamu ihaleleri kaynak olmayacak!

Kamu ihaleleri, yeni çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile olası kaynak olmaktan çıkarıldı. Maddenin 2017 yılında düzenlenen yeni hali 23 Ocak 2017 tarihinde Resmi Gazetede yayımlandı.

TCDD'nin Pamukkale arsası özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) adına kayıtlı Denizli Pamukkale ilçesi, Pınarkent mahallesinde bulunanarsayı özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 965 bin TL bedelle Ateş Gayrimenkul Pazarlama 'dan geldi

TCDD’deki özelleştirme protesto edildi!

Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS), İstanbul 1 No’lu Şube, TCDD’deki özelleştirme uygulamalarını protesto etti. BTS üyeleri, Haydarpaşa Garı’nda açıklama yaptı.

Samsun'da TCDD'nin harabe binası Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüşüyor!

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.

TCDD Ankara Celal Bayar Bulvarı'nda köprülü kavşak inşa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesince,Celal Bayar Bulvarı'ndaki ağaçların bir kısmının, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle kaldırıldığı bildirildi.

Alsancak'ta TCDD'ye ait bahçe duvarı yıkılıyor!

Alsancak’ın girişinde trafiğin sıkışmasına neden olan TCDD’ye ait bahçe duvarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla yıkılıyor. Yol, yıkımın ardından çift şeritli olacak

TCDD 2016'da YHT projelerine 2 milyar liralık yatırım yapacak!

TCDD'nin 2016 Yılı Yatırım Programı'ndaki ödeneklerinin yüzde 38'i yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine gidecek. Bu yıl yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine 2016'da yaklaşık 2 milyar liralık yatırım yapılacak.

TCDD Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasındaki yollar yenilenecek!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu-Bozanönü istasyonları arasında Hızlı Yol Yenileme Makinesi ile yol yenileme çalışmaları esnasında aşağıda tanımlanan işlerin 5 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işini ihale edecek.

tcdd ihaleleri Haberi

tcdd ihaleleri

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Ankara Polatlı'da yer alan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 24 Aralık 2019 tarihinde yapılacak.

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğünden:
ANKARA İL SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN 1 ADET TAŞINMAZ İHALE
YÖNTEMİYLE SATILACAKTIR.

1- Mülkiyeti, TCDD Genel Müdürlüğüne ait aşağıdaki listede belirtilen 1 adet taşınmaz satılacaktır. Satış İhalesi, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde TCDD 2. Bölge Müdürlüğü binasının 1. katında bulunan toplantı salonunda, “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır. İhale Komisyonu’nca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.
2- Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.
3- İhaleye katılabilme hususunda gayrimenkuller için ayrı ayrı TCDD 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Veznesinden...