27 / 04 / 2024

Tebernuş Kireççi\\\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı

Tebernuş Kireççi\\\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı

İnşaat sektörünün ticari ve güncel olarak tartışılarak, sektöre yeni yaklaşımlar getirilmesine katkı sağlayacak bir platformda profesyoneller bir araya geliyor...

Fatih'te Tapu Müdürlüğünde 136 ünlü ismin tapu kayıtları paylaşılmıştı: Tapu kaydı davasında son dakika gelişmesi!

İstanbul'da bulunan tapu müdürlüğünde 2 personelin, 136 ünlü ismin taşınmaz ve nüfus bilgilerini araştırdığı ve kimliği belirsiz kişilerle paylaştığı belirlendi. O davada bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

Borsadan, yılın ilk işlem gününde tarihi rekor! En fazla hangi sektör kazandırdı?

2022’nin getiri şampiyonu olan ve geçtiğimiz yıl gün bazında üst üste rekorlar kırarak seneye veda eden Borsa İstanbul, 2023 senesinin ilk işlem gününde de yeni bir rekora imza attı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

Emlak danışmanlarından Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'nin iptali için dava!

14 Ekim 2020'de yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği emlak sektöründe yeni bir döneme girildi. Söz konusu yönetmelikle ilgili mağduriyet yaşadıklarını dile getiren sektör temsilcileri yönetmeliğin iptali için dava açtı.

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kariye Camii'nde ibadet için hazırlıklar başladı!

Danıştay ve Cumhurbaşkanı kararının yayımlanmasının ardından 21 Ağustos'ta Diyanet İşleri Başkanlığına devredilerek ibadethane statüsüne kavuşturulan Kariye Camii'nde ibadet için hazırlıklar başladı.

Binalarda Otopark Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihinin uzatılması talebi TBMM'de!

Binalarda Otopark Yönetmeliği'nin yürürlüğe giriş tarihinin uzatılması talebine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 3 ay ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nin yürürlük tarihi 31 Mart'a ertelendi...

Tekirdağ Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğü'nde imar barışı mesaisi!

İmar barışı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olması sebebi ile Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde hafta sonu da vatandaşlara hizmet veriliyor.

Demir Grup’tan Sivas-Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabına destek!

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

İnegöl Tapu Müdürlüğü'nde vurgun iddiası!

İnegöl Tapu Müdürlüğünde vurgun iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi tutuklandı.

Tebernuş Kireççi\\\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı Haberi

Tebernuş Kireççi\\\'nin moderatörlüğünde inşaat ve konut konferansı


Tebernüş Kireçci'nin moderatörlüğünde gerçekleşecek Kentsel Dönüşüm temalı foruma İBB Kentsel Dönüşüm Müdürü İdris Atabay ve İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan panelist olarak yer alıyor. Tüm gün sürecek konferansın ekonomik değerlendirmesini gazeteci yazar Deniz Gökçe yapıyor. Prof. Ethem Saba Özmen ise yeni yasal düzenlemelerle ilgili hukuki boyutta vizyon katacak.

Konferansta, konut dışı inşaat sektörü, iş makinaları, yıkım hafriyat, çimento sektörleri de konu başlıkları arasında yer alıyor.

 12 Aralık 2012 Çarşamba günü Marriott Hotel Asia'da yapılacak olan  foruma katılım için 2 Kasım 2012 Cuma gününe kadar 500 Euro + Kdv kayıt ücreti ödeniyor. 


Konferans Gündemi:

•Konut...