25 / 04 / 2024

ted koleji bahcesehir

ted koleji bahcesehir

Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş’nin, Esenyurt-Bahçeşehir’de Garanti Koza ortaklığıyla yürütülen Akkoza projesinde, TED Koleji açılması için anlaşma imzalandı
 

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Bahçeşehir Koleji'nin yüzde 48 hissesi Enver Yücel'e satıldı!

ABD'li özel yatırım fonu Caryle, 2011'de satın aldığı Bahçeşehir Koleji'ndeki yüzde 48 hissesini, okulun kurucusu Enver Yücel'e sattı. Yücel, yeniden Bahçeşehir Koleji'nin tamamına sahip oldu.

Bursa'ya Fark Koleji açılacak!

Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Rıdvan Yavaşcan, "Fark Koleji'nin şube sayısının artması çabamız yok. Eğitim şehri benim memleketim Eskişehir ve 20 yılımı verdiğim Bursa öncelikli projelerimiz olacaktır” dedi

Doğa Koleji satıldı!

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından Doğa Koleji satılıyor. Hisselerinin yüzde 80'i Turkven Yatırım Fonu'na ait olan Doğa Koleji'nin alıcıları ise üç kişilik bir konsorsiyum.

Turkven, Doğa Koleji hisselerini devrediyor!

Özel sermaye fonu Turkven'in Doğa Koleji'ndeki yüzde 70'lik hissesini satmak için görüşmeler yaptığı basına yansımıştı.

TİM Towers standartları değiştirecek!

Timtaş İnşaat'ın 44 yıllık yapı sektörü ve alt yapı taahhüt deneyimi ile hayata geçen TİM Towers, İncek TED Koleji yakınında 142 metrelik iki kulesiyle yükseliyor. Proje, özel mimari anlayışıyla da dikkatleri çekiyor.

Antalya Doğa Koleji'nin satış ihalesi feshedildi!

ANTALYA'da geçen 27 Aralık'ta 6'ncı İcra Müdürlüğü'nce yapılan Antalya Koleji'nin 19 milyon 550 bin lira bedelle satış ihalesi feshedildi.

Alanya Oba mahallesine yeni imar yolları!

Alanya Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Oba Mahallesi Karakocalı Caddesi TED Koleji çevresinde başlatılan imar yolları ve kavşak düzenleme çalışması tamamlandı.

Düzce İlim Koleji’nin temeli düzenlenen törenle atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren İlim Eğitim Kurumları bünyesinde kurulan İlim Koleji Düzce Şubesinin temelleri atıldı.

Battal İlgezdi'nin Doğa Koleji binasına izin çıkmadı!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ait şirketin yaptığı Doğa Koleji binasına Büyükşehir Belediye Meclisi’nden vize çıkmadı. İlgezdi’nin imar planında değişiklikle kaçak okulu meşrulaştırma teklifi oy birliğiyle reddedildi.

Isparta Bahçeşehir Koleji'nin inşaatı başladı!

Metro Akademi ile Büyük Başarı Eğitim Kurumları'nın güçlerini birleştirerek Isparta'ya kazandıracakları Bahçeşehir Koleji'nde inşaat süreci başladı. Bahçeşehir Koleji 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek.

Antalya Yeditepe Koleji Okulları hizmete açıldı!

İstek Vakfı Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, Antalya Yeditepe Koleji Okulları'nın açılış törenleri için Antalya'ya geldi. Dalan, açılışın ardından öğrencilerle de bir araya geldi.

Antalya'daki Doğa Koleji icradan 23.3 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya 6.İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi'nde yer alan Muratpaşa Doğa Koleji Eğitim Tesisleri'ni satışa çıkardı. Söz konusu kolejin satış bedeli 23 milyon 394 bin TL olarak belirlendi.

ted koleji bahcesehir Haberi

ted koleji bahcesehir

1. ve 2. fazda Akiş-Garanti Koza ortaklığıyla devam eden ve Esenyurt’u cazibe merkezi haline getirecek Akkoza’da, eğitim alanında Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan TED Koleji, eğitim ve öğretim faaliyetlerine projenin tamamlanmasıyla 2011’de başlayacak. 14.000 m² alan üzerinde yapılacak 1.500 öğrenci kapasiteli okulda anaokulu, ilköğretim okulu, lise, yurt bölümleri, spor ve kültür-sanat tesisleri bulunacak.
 
Türk Eğitim Derneği izni ile Akkoza projesi içerisinde TED Koleji açacak olan Özel Avrupa Kolej EğitimYayın Basım Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Boz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geleceğin liderlerini” yetiştirmek hedefi çerçevesinde öğrenen okul felsefesiyle, Atatürk ilkelerine bağlı, bilimsel düşünen ve yaratıcı çözümler sunan, farklılıklara saygılı, insanlığa katkıda bulunan, toplumda model olacak bireyler yetiştiren TED okullarına bir yenisini daha...