19 / 04 / 2024

tek tip mekan

tek tip mekan

İnşaat sektörünün hızlı dinamiği beraberinde özgün tasarımlar da getiriyor. Mimarlık ofisleri sektöre de oluşan bu dinamikle birlikte, modern yaşama uygun, estetik ve son derece işlevsel özelliklere sahip yeni tarz binalar tasarlıyorlar.

Tek tip emeklilik yolda! EYT'linin maaşı bölünecek

EYT düzenlemesinde detaylar netleşiyor. EYT’de maaş ve tazminat hesabı 3 dönem üzerinden yapılması bekleniyor. Çalışma süresi, istifa ve fazla primler dahi etki edebilecek.

Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "EYT" ile ilgili, "1999 öncesi işe girmiş olanların yaş sorunu yüzünden emeklilikte karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Bu tek tip bir düzenleme." ifadelerini kullandı.

Karar verildi: Artık akıllı telefonlarda tek tip olacak

Avrupa Birliği Parlamentosu akıllı telefonlara ilişkin tasarıyı onaylayarak, cihazların tek tip şarj girişli olmasına karar verdi.

Yakıt tüketimiyle iddialı Dacia Sandero 2022'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Dacia Sandero 2022 fiyat listesi, özellikleri, donanım paketleri, opsiyon fiyatları, motor seçenekleri ve yakıt tüketim miktarları oldukça merak ediliyordu. Tek tip motor seçeneğine sahip ve düşük yakıt tüketimi ile dikkat çeken yeni Sandero, bakın kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Cep telefonlarında artık tek tip şarj aleti kullanılacak! Uygulamanın başlayacağı tarih belli oldu

Avrupa Birliği (AB) kurumları, 2024 sonbaharına kadar üye ülkelerde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenlemede uzlaşı sağladı.

Evdeki şarj aletleri çöpe gidecek bundan sonra tek tip şarj aleti kullanılacak! iPhone kullanıcıları dikkat

Avrupa Parlamentosu (AP) Komitesi, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kamera gibi elektronik cihazlarda USB-C şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek. Düzenleme Apple ürünlerini de kapsıyor. iPhone telefon kullananlar dikkat!..

100 bin sosyal konut için belirlenen ödeme şekline tepki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı arasında imzalanan anlaşma ile duyurulan 100 Bin Sosyal Konut Projesi’nin başvuruları devam ederken ödeme yönteminin tek tip olmasına vatandaşlardan tepki geldi...

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Bursa'da tek tip imar uygulaması kısa sürece hayata geçirilecek!

İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, tek tip imar uygulamasının Bursa'da en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

Diyarbakır Sur'daki işyerlerinin restorasyonunda sona gelindi!

PKK’nın harabeye çevirdiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde restorasyon çalışmaları sürüyor. Vali Hüseyin Aksoy, görünümü tek tip olacak işyerlerinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti

Bağcılar Meydanı'nın etrafına tek tip evler yapılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ın çehresini değiştirecek meydan projesini anlattı. Başkan Çağırıcı Bağcılar Meydanı'nın etrafına tek tip evler yapılacağını belirtti.

İkinci Ev’re projesinde 3+1 ön satış fiyatları 497 bin TL!

İkinci Ev’re projesi 4 tip (3+1) ve tek tip (4+1) normal ve bahçeli dairelerden oluşmaktadır. (3+1) Daire ÖN SATIŞ fiyatlarının 497.200.-TL’dan başladığı projede toplam daire sayısı 323 adettir.

İşte en renkli ev dekorasyonu önerileri!

Salonunuzun tek tip ve renksiz havasından sıkıldınız mı? Dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyenler için birbirinden renkli fikirleri bir araya getirdik. Salonunuzu yenilemeden önce bu dekorasyon önerilerinden ilham alabilirsiniz...

tek tip mekan Haberi

tek tip mekan

 




Segment İnşaat tarafından geliştirilen ve Otman Mimarlık tarafından tasarlanan Cumbba Home Club, yeni nesil konut tasarımlarının en çarpıcı örneklerinden biri. Cumbba Home Club gerek işlevsel sosyal alanları gerekse mimari de öne çıkan asimetrik görünümüyle, farklı ve özel bir butik proje olarak Ataşehir'de inşaa ediliyor.


Cumbba Home Club'ı diğer projelerden ayıran pek çok farklı özelliği bulunuyor. Dış görünümde öne çıkan ve ilk bakışta göze çarpan özelliklerden birisi; isminin geldiği Cumba'nın modern bir uslüpla, günümüz beklenti ve ihtiyaçlarına göre yorumlanması. Segment inşaat bakış açısı ve Otman mimarlık tasarımıyla oluşturulan Cumbba Home Club'ta hiçbir balkon üst üste gelmiyor.