27 / 04 / 2024

Tekel Suma Fabrikası kilis

Tekel Suma Fabrikası kilis

Tosyalı Holding’in eğitime destek sağladığı yeni adres Kilis oldu. Türkiye'de bu zamana kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, şimdi de Kilis merkezinde eğitim kampüsü için çalışmalara başladı...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Kilis Suma Fabrikası 3 milyon TL'ye yıkılacak! 

Kilis Suma Fabrikası’nda dezenfektan ve kolonya üretiminde kullanılan etil alkolü üretebilecek 16 tesis bulunuyor. Fakat fabrika için yıkım kararı verildi. Yıkım işi 3 milyon TL bedel ile yapılacak...

Torunlar GYO, Paşabahçe İskelesi'ni büyütüyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz’daki  eski Tekel İçki Fabrikası’nın yerine yapacağı otel projesi kapsamında Paşabahçe İskelesi'ni de büyütecek.

Cevizli Tekel Fabrikası'na ilişkin 2 soru meclis gündeminde!

İstanbul Kartal'daki Cevizli Tekel Fabrikası'nın bir özel üniversiteye bedelsiz olarak tahsisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Kilis'te kavşak çalışmaları tamamlandı!

Kilis Belediyesi tarafından trafik akışını rahatlatılması amacıyla başlatılan kavşak çalışmaları tamamlandı. Kilis’te Tekel Suma Fabrikası karşısında bulunan İnönü Kavşağı ve Hacı Cümbüş Cami kavşağı tamamlanarak, yeni görünümüne kavuşturuldu.

Seyhan'da tekel arazine AVM kararı iptal edildi!

Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahalle si'nde bulunan Tekel fabrikasının olduğu alana AVM yapılmasıyla ilgili karara gelen itirazlar üzerine Seyhan Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Tekel arazisine yapılması planlanan AVM kararını oy birliğiyle iptal et

2004 yılında Likör Fabrikası, halktan teklif alma yöntemiyle satılacakmış!

2004 yılında Tekel'in ülke genelindeki 500 gayrimenkulü Eskidji Müzayede Evi tarafından 'halktan teklif alma' yöntemiyle satılacakmış. Bu gayrimenkullerin arasında 29 bin 750 metrekarelik Mecidiyeköy Likör Fabrikası da bulunuyormuş.

1998 yılında İstanbul Likör Fabrikası'nın değeri 100 milyon dolar!

1998 yılında Tekel, Mecidiyeköy'deki 25 dönüm arazisi olan tarihi İstanbul Likör Fabrikası'nı 100 milyon dolara (21 trilyon lira, 1 milyon 74 bin adet altın parası) satacakmış.

Bomonti İstanbul'un en önemli rezidans bölgelerinden biri oldu!

Tekel Bira Fabrikası başta olmak üzere tekstilden gıdaya çeşitli fabrikalara ev sahipliği yapan Bomonti, son 10 yıldır ciddi bir dönüşüm içinde. Bölgede ortalama metrekare fiyatı 4 bin 500 dolara ulaştı.

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası'nın arsası ihalesiz satılmak istenmiş!

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Tekel Likör Fabrikası'nın arsası, TEKEL Genel Müdürlüğü tarafından ihalesiz, 150 milyar liraya MNG Holding'in patronuna satılmak istenmişse de Başbakan Yıldırım Akbulut satışa engel olmuş.

17 Burda AVM ne zaman açılacak?

Çanakkale’de eski Tekel kanyak fabrikasının yerine yapılan 17 Burda AVM açık ve kapalı konseptli mimarisi, açık alanlardaki cafeleri, restaurantları ve özel alanlarıyla markaların yeni istasyonu olmaya hazırlanıyor.

Cevizli Tekel Fabrikası'nda yıkım başladı!

İstanbul Şehir Üniversitesi'ne tahsis edilen tescilli fabrika yapılarının yer aldığı endüstri mirası Cevizli Tekel arazisinde tescilli tütün depolarının yıkımı başladı. Mimarlar Odası çağrı yapıyor: Proje derhal durdurulmalı

Tekel Suma Fabrikası kilis Haberi

Tekel Suma Fabrikası kilis

Tosyalı'nın eğitime destek verdiği yeni adresi Kilis oldu. Türkiye’nin birçok bölgesinde bugüne kadar onlarca eğitim yatırımını üstlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devreden Tosyalı, Kilis’in merkezinde bulunan eski Tekel Suma Fabrikası’nı alarak, dünya standartlarında bir eğitim kampüsüne dönüştürülmesi için harekete geçti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Son birkaç yıldır atıl olan yapıyı Tosyalı Holding 12.5 milyon lira’ya satın aldı. 50 bin dönümü aşkın bir arazi üzerine kurulan yapı, eğitim kampüsüne dönüştürüldüğünde, 100 derslik ve anaokulu binasıyla bölgede tam teşekküllü bir eğitim programı imkanı sağlayacak.

Yaklaşık olarak 1000 öğrenciye dünya standartlarında eğitim sunması planlanan kampüsde, aynı zamanda, spor tesisleri, kütüphane, bilim merkezi ile kültür - sanat merkezinin de yer alması planlanıyor.

Geleceğe armağan

Tosyalı Eğitim Kampüsü için Kilis’te düzenlenen imza törenine, Milli Eğitim Bakanı Ziya...