24 / 04 / 2024

tekfen Al Khor Expressway otoyolu

tekfen Al Khor Expressway otoyolu

Tekfen İnşaat Katar'da yaklaşık 2.1 milyar dolar bedelle Al Khor Expressway otoyol projesini inşa edecek. 36 ay sonra teslim edilecek otoyol projesi 34 kilometre uzunluğunda olacak.

Tekfen, yarım kalan projesine yeniden başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, yeni alınan kararla projenin kalan kısmı için ilave kapsamla yeniden işbaşı yapacak.

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Tekfen Holding, SOCAR ile mutabakat zaptı imzaladı!

Tekfen Holding ile SOCAR arasında yeni bir üretim tesisi yapımına yönelik çalışmalar yapmak üzere mutakabat zaptı imzalandı

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Tekfen, Gama'nın Kazakistan inşaat taahhüt işlerini aldı!

Tekfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) GATE İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin alınması hakkında açıklama yaptı. 

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

Tekfen'den Türkakımı için 98 milyon euroluk anlaşma!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Türk Akımı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tekfen'den Türkakımı için 98 milyon euroluk anlaşma yapıldı. 

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

Tekfen-Al Jaber Engineering'e Katar'dan 342.4 milyon dolarlık teklif!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin yapım işi için işveren Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşme imzası için davet aldı.

Tekfen HEP İstanbul Konutları fiyatları!

Tekfen HEP İstanbul Konutları fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. HEP İstanbul Konutları'nda peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

tekfen Al Khor Expressway otoyolu Haberi

tekfen Al Khor Expressway otoyolu

Tekfen Holding'in bağlı şirketlerinden Tekfen İnşaat Katar'da Al Khor Expressway isimli yolu inşa edecek. 


Tekfen, Katar Al Khor Expressway otoyol projesini 7.6 milyar Katar Riyali (yaklaşık 2.1 milyar ABD Doları) bedelle anahtar teslimi olarak inşa edecek ve 36 ay sonra teslim edecek. 


Proje kapsamında toplam 34 kilometre uzunluğunda geliş - gidiş 10 şeritli, üzerinde çeşitli kavşaklar, viyadükler, alt ve üst geçitler yapılacak.


Tekfen Holding'in KAP açıklaması;

Grup şirketlerimizden Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile Katar Devleti'ni temsilen Belediyeler ve Çevre Bakanlığı arasında, toplam 34 km. uzunluğunda geliş - gidiş 10 şeritli, üzerinde çeşitli kavşaklar, viyadükler, alt ve üst geçitler olan yüksek prestijli  "Al Khor Expressway" adlı otoyol projesinin yaklaşık 7.6 milyar Katar Riyali (yaklaşık 2.1 milyar ABD Doları) bedelle anahtar teslimi olarak inşa...