19 / 04 / 2024

Tekfen Emlak Geliştirme sorumlu başkan yardımcısı

Tekfen Emlak Geliştirme sorumlu başkan yardımcısı

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Oral 30 Nisan'da Saf GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmıştı.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftg Emlak Geliştirme Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hermann Wıeser tarafından kuruldu.

Tekfen Emlak Geliştirme sorumlu başkan yardımcısı Haberi

Tekfen Emlak Geliştirme sorumlu başkan yardımcısı

Tekfen Holding Yönetim Kurulu'nun bugün aldığı kararla Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.


Zeynep Hüveyda Oral 30 Nisan'da Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmıştı. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 02.05.2016 tarihinde aldığı karar ile, Sn. Zeynep Hüveyda Oral Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır. 



Zeynep Hüveyda Oral kimdir?

Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı

Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine 2 Mayıs 2016 itibariyle gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Zeynep Hüveyda Akdilli Oral getirildi.



Gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Zeynep Hüveyda Akdilli Oral, Tekfen Holding’in gayrimenkul sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli ve yenilikçi projeleri geliştirmek amacıyla 2000 yılında kurduğu Tekfen Emlak Geliştirme Grubu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. Sektörde 25 yıllık deneyimi...