19 / 04 / 2024

Tekfen Holding iletişim

Tekfen Holding iletişim

Tekfen Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Tekfen Holding alt ve üstyapıda portföyünü büyütecek!

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, son dönemde Azerbaycan'daki projeleriyle dikkat çekiyor. Şirket, Temmuz 2010'da inşaatına başladığı SOCAR Tower'i Şubat 2015'te teslim edecek.

Tekfen Holding iletişim bilgilerini açıkladı!

Tekfen Holding Holding A.ş. iletişim bilgilerini yayınladı...

Tekfen Holding’in 2012 yılı net kazancı yüzde 24 arttı!

Temelleri 1956 yılında atılan Tekfen Holding, taahhüt, tarımsal sanayi, emlak geliştirme ve diğer ana başlıkları altında faaliyet gösteren, 17.532 çalışanıyla, 38 şirket ve 7 iştirakten oluşan, halka açık bir şirketler topluluğudur

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Keleşoğlu Holding'in PR ajansı Bersay İletişim oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding, stratejik iletişim danışmanlığı süreçlerindeki tüm çalışmalarını Bersay İletişim Danışmanlığı ile yürütmeye başladı.

İstwest Bahçelievler Konutları iletişim!

İstanbul'da inşa edilen İstwest Bahçelievler Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi. Fer Yapı ve Boyner Holding imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Tekfen Holding iletişim Haberi

Tekfen Holding iletişim


Ekte yer alan tablo Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesine sunulmuş olup, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.



Dosya için