25 / 04 / 2024

tekfen katar otoyol projesi

tekfen katar otoyol projesi

Tekfen İnşaat Katar'da yaklaşık 2.1 milyar dolar bedelle Al Khor Expressway otoyol projesini inşa edecek. 36 ay sonra teslim edilecek otoyol projesi 34 kilometre uzunluğunda olacak.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Tekfen imzalı Doha El-Hur Otoyolu açıldı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

Tekfen İnşaat'tan Katar'a 200 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat Katar'da Doğu Endüstriyel Yolu inşaatı işi kapsamında 200 milyon dolarlık proje yapacak. Proje 27 ayda tamamlanacak.

Tekfen, Katar'daki yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Tekfen, 12 yılda Katar’da toplamda 2,4 milyar dolarlık yedi projeyi bitirdi. Firmanı yine Katar’da biri bitmek üzere olan iki otoyol projesi ve bir de stat projesi bulunuyor.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

Tekfen-Al Jaber Engineering'e Katar'dan 342.4 milyon dolarlık teklif!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin yapım işi için işveren Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşme imzası için davet aldı.

Tekfen Katar'daki stat ihalesinden umutlu!

Tekfen Holding Taahhüt Grubu Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Katar'ın stat ihalelerinde yüzde 51 yerli ortak koşulu getirdiğini, bu durumun kendileri tarafından uygunluk oluşturmadığını ifade etti.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesinde imzalar atıldı!

Tekfen İnşaat Katar Al Khor Expressway projesinde imzalar atıldı. 34 kilometre uzunluğundaki proje 36 ay sonra tamamlanacak.

tekfen katar otoyol projesi Haberi

tekfen katar otoyol projesi

Tekfen Holding'in bağlı şirketlerinden Tekfen İnşaat Katar'da Al Khor Expressway isimli yolu inşa edecek. 


Tekfen, Katar Al Khor Expressway otoyol projesini 7.6 milyar Katar Riyali (yaklaşık 2.1 milyar ABD Doları) bedelle anahtar teslimi olarak inşa edecek ve 36 ay sonra teslim edecek. 


Proje kapsamında toplam 34 kilometre uzunluğunda geliş - gidiş 10 şeritli, üzerinde çeşitli kavşaklar, viyadükler, alt ve üst geçitler yapılacak.


Tekfen Holding'in KAP açıklaması;

Grup şirketlerimizden Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile Katar Devleti'ni temsilen Belediyeler ve Çevre Bakanlığı arasında, toplam 34 km. uzunluğunda geliş - gidiş 10 şeritli, üzerinde çeşitli kavşaklar, viyadükler, alt ve üst geçitler olan yüksek prestijli  "Al Khor Expressway" adlı otoyol projesinin yaklaşık 7.6 milyar Katar Riyali (yaklaşık 2.1 milyar ABD Doları) bedelle anahtar teslimi olarak inşa...