25 / 04 / 2024

tekirdağ çanakkale yol yapım çalışması

tekirdağ çanakkale yol yapım çalışması

Hürriyet Gazetesi gündem sayfası köşe yazarı Yalçın Bayer, bugün ki köşe yazısında Trakya projesine de yer verdi. Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli'nin sorularına Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan ne cevaplar verdi? Yalçın Bayer'in bugün ki köşe yazısın

Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Tekirdağ'dan da hissedildi!

AFAD, Çanakkale Biga'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Çanakkale'deki gayrimenkullerde yüzde 50 fiyat artışı bekleniyor!

Yol ve köprü gibi ulaşım projelerinin hız kesmeden devam ettiği Çanakkale'deki gayrimenkullerde yüzde 50 değer artışı bekleniyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde yol göründü!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Blok montajların tamamlanmasıyla dev köprünün yolu gün yüzüne çıktı. 

Bu şehirde konut ve arsa fiyatları fırladı!

Çanakkale Boğazı’nda, Gelibolu’ya bağlı Sütlüce ile Lapseki’nin Şekerkaya mevkileri arasında inşa edilen ve 18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kentin kaderini değiştiriyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ata GYO Adana, Çanakkale ve Tekirdağ'daki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana/Ceyhan, Çanakkale ve Tekirdağ ilindeki gayrimenkullere ilişkin değerleme raporlarını yayınladı...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mega projeler Marmara'nın değerini daha da artıracak!

Marmara'nın kaderini değiştirecek mega projenin bir ayağı olan Kınalı - Tekirdağ -Çanakkale - Balıkesir Otoyolu, geçtiği bölgelere değer katıyor. Yapımının tamamlanmasıyla bölgede değer artışı da hızlanacak. Ekonomist’ten Levent Gökmen Demirciler 31 bölgeyi son beş yıllık verilerle inceledi...

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

Tekirdağ Saray'daki yol sorunu meclis gündeminde!

Tekirdağ ili Saray ilçesinde yaşanan yol sorunu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

tekirdağ çanakkale yol yapım çalışması Haberi

tekirdağ çanakkale yol yapım çalışması

Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan'a, Trakya ile ilgili üç soru yöneltti. İktidarın her fırsatta yapacağız dediği hızlı tren projesinin gerçekte ne aşamada, ancak mevcut altyapıya rağmen bir aşama kaydedilmeyen Edirne Havaalanı  yapımının ne durumda olduğu sorusunu yöneltirken, ayrıca Edirne - Çanakkale, Tekirdağ - Keşan- İpsala, Tekirdağ - Çanakkale yol yapım çalışmalarına da değindi. Geçtiğimiz haftalarda bu yol çalışmalarından dolayı yaşanan trafik kazaları ve Yeni muhacir kavşağında verilen can kaybına dikkat çekip bu konuda önlem alınmadığının altını çizdi. Değirmendereli'nin sorularına cevaben Bakan Elvan, hızlı tren projesinin AB kaynağı ile yapılacağını ancak hız sınırlaması konusunda anlaşılamadığından projenin gecikebileceğini kaydetti.


Edirne Havaalanı ve yol çalışmalarıyla ilgili olarak ise herhangi bir cevap vermeyen Bakan'la istişare sonrası Bakanlık...