26 / 04 / 2024

tekirdağ çevreyolu çalışmaları

tekirdağ çevreyolu çalışmaları

Tekirdağ’ ın Kapaklı ilçesi Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ayrılan ödenek kapsamında Kapaklı - Saray Çevreyolu' nun 2014 yılı sonuna kadar hizmete açılmasının hedeflendiğini ifade etti...

Tekirdağ'ın restorasyon çalışmaları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmaları masaya yatırıldı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Tekirdağ'daki alt ve üst yapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kentteki alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili toplantı yaparak bilgi aldı.

Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma çalışmaları başlatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu Köprüsü için kamulaştırma dosyanın hazırlandığını ve çalışmaların sonuca ulaşması için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

TESKİ çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ toplantısına katıldı. TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Başkan Albayrak'a TESKİ'nin Tekirdağ genelinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Malkara'da asfalt çalışmaları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Malkara İlçesinde incelemelerine grup yolu ile devam etti.

Tekirdağ Saray'daki yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saray İlçelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmaları mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Tekirdağ Saray'da Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından Saray ilçesi Beyazköy Mahallesinde İmar Planları öncesi başlatılan Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı.

Kadir Albayrak Şarköy'deki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TESKİ) sürdürdüğü çalışmaların son durumu hakkında bilgi sahibi olmak için 10 ilçedeki tesislere ziyaret gerçekleştirdi.

tekirdağ çevreyolu çalışmaları Haberi

tekirdağ çevreyolu çalışmaları


Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ayrılan ödenek kapsamında çevre yolunun 2014 yılı sonuna kadar hizmete açılmasının hedeflendiğini söyledi.


Kapaklı Saray arasında yapımı devam etmekte olan çevre yolunda gelinen son nokta hakkında Karayolları 1. Bölge Müdürü Asım Öztürk ile bizzat görüşen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, "Asım bey ile yaptığım görüşme neticesinde ilçemiz ile Saray arasında yapımı devam eden çevre yolunda çalışmaların sürdüğü bilgisini aldım. Bu yıl ayrılan ödenek kapsamında çevre yolunun 2014 sonuna kadar bitirilmesi ve hizmete açılması hedefleniyor" diye konuştu.


Çevre yolu için bu yıl ayrılan ödeneğin, önceki yıllara kıyasla neredeyse yarı yarıya azaldığını ifade eden Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, "Karayolları bütçesi dahilindeki ödenekle çevre yolunun yapımının bu yıla yetişmesi zor görünüyor. Bunun yanında 2012 yılında tüm...