26 / 04 / 2024

Tekirdağ Çınarlı Caddesi

Tekirdağ Çınarlı Caddesi

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Tekirdağ'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Çınarlı Mahallesi Dere Sokak’ta yaşayan vatandaşların 40 yıldır süren tapu sorunları çözüme kavuştu. 

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Tekirdağ Malkara'ya prestij caddesi geliyor!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “11 ilçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle başkanlık makamında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Tekirdağ Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in de katılımıyla Süleymanpaşa İlçesi Değirmenaltı Mahallesinde düzenlenen Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılışlarına katıldı.

Tekirdağ Kumyol Caddesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu İlçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü yol çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ'ın prestij caddeleri tamamlanıyor!

"11 İlçeye 11 Prestij Caddesi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ana Cadde ve İstanbul Caddesi'nde (Prestij Caddesi) incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışmalarımız Saray halkına hayırlı olsun." dedi.

Tekirdağ Saray yeni yüzüne kavuşuyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesine ziyarette bulundu. Başkan Albayrak, Çerkezköy Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları inceledi..

Tekirdağ Süleymanpaşa'daki prestij cadde tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin "11 İlçede 11 Prestij Caddesi" projesi kapsamında Süleymanpaşa İlçesindeki çalışmalar tamamlandı.

Tekirdağ'ın 11 ilçesine 11 prestij cadde!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesinde hız kesmeden devam eden Prestij Caddesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Tekirdağ'da 11 İlçede 11 Prestij Caddesi projesi başladı!

'11 İlçede 11 Prestij Caddesi' projesi Süleymanpaşa'da başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmaların başladığı Köprübaşı mevkiine giderek proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Tekirdağ Çınarlı Caddesi Haberi

Tekirdağ Çınarlı Caddesi

Çınarlı mahallesinde bulunan Çınarlı caddesinde, TESKİ’nin alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin yolu keserek yolun her iki tarafında bulunan kaldırımlardaki kilit taşları ve yol üzerinde ki taşların sökülmesi ile tesviye edilen yol yeniden inşa edileceği bildirildi.

Çınarlı ana cadde üzerinde yapılan çalışma iki ayrı noktadan devam ederken on gün içerisinde çalışmaların tamamlanacağı bildirildi.


“Bir söz vermiştik görev başına gelmeden önce. Şimdi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz’’ diyerek çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şunları söyledi:

“Her verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. Dün olduğu gibi, bu günde aynı. Şunu ifade etmek istiyorum, yollarımız bir bir yapılıyor. Sizden biraz daha sabır istiyorum. Ekiplerimiz var gücü ile daha güzel bir Süleymanpaşa çalışıyorlar. Önce bozuk olan yolu komple sökerek, tesviye edilmesinin akabinde...