23 / 04 / 2024

Tekirdağ Çınarlı Caddesinde yol çalışmaları başladı

Tekirdağ Çınarlı Caddesinde yol çalışmaları başladı

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.

Tekirdağ'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Çınarlı Mahallesi Dere Sokak’ta yaşayan vatandaşların 40 yıldır süren tapu sorunları çözüme kavuştu. 

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Tekirdağ'da altyapı inşaatları hızlandı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Süleymanpaşa birinci kısım kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı kapsamında Hükümet caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ Çınarlı Caddesi'nde yol çalışmaları başladı!

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Çınarlı Caddesi’nin yol ve kaldırımlarındaki bulunan kilit taşları sökerek yeni çehresine büründürme çalışmaları başlatıldı.

İş GYO, Çınarlı Bahçe ile birlikte geliştirdiği Teknoloji ve Operasyon Merkezi'nin ruhsatını aldı!

İş GYO, Tuzla'da Çınarlı Bahçe projesi ile birlikte geliştirdiği Teknoloji ve Operasyon Merkezi Projesi'nin yapı ruhsatlarını aldığını duyurdu

Tekirdağ'da icradan 1.4 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ 2. İcra Müdürlüğü tarafından Nusratlı köyü'nde bulunan 2 katlı fabrika 1 milyon 423 bin TL'ye satılacak. Satışlar, 20 Temmuz Cuma günü 11:30-11:40 saatleri arasında yapılacak

Çınarlı Bahçe Tuzla projesinin yüzde 80'i satıldı!

Çınarlı Bahçe projesi kapsamında yer alan konutların satış sayısı 378'i buldu. Böylelikle projenin yüzde 80'i satılmış oldu...

Çınarlıbahçe Tuzla Evleri'nde 189 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Çınarlıbahçe projesinde güncel fiyat listesine göre minimum daire 189 bin TL!

Tekirdağ Veliköy Belediyesi konut yaptıracak! 21 milyon 387 bin TL'ye!

Tekirdağ Veliköy Belediye Başkanlığı Sanayi Mahallesi'nde kat karşı konut yaptırmak üzere ihale düzenledi

TOKİ'nin Tekirdağ konutlarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dağıttı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtar teslim törenine katılarak, vatandaşlara yeni konutlarının anahtarını verdi

Çınarlı Bahçe'de 189 bin liraya! 5 farklı ödeme seçeneğiyle! Son gün 15 Nisan!

Çınarlı Bahçe'de konutların fiyatları 189 bin liradan başlıyor. Projede fiyatlar ve ödeme koşulları 15 Nisan'da değişecek. Projedeki konutlar için 5 farklı ödeme seçeneği sunuluyor

Tesco Kipa, Tekirdağ Muratlı ve Çerkezköy'de iki mağaza açtı!

Tesco Kipa Kitle Pazarlama, Tekirdağ Muratlı ve Çerkezköy'de iki mağazasını hizmete başlattı

Tekirdağ Çınarlı Caddesinde yol çalışmaları başladı Haberi

Tekirdağ Çınarlı Caddesinde yol çalışmaları başladı

Çınarlı mahallesinde bulunan Çınarlı caddesinde, TESKİ’nin alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin yolu keserek yolun her iki tarafında bulunan kaldırımlardaki kilit taşları ve yol üzerinde ki taşların sökülmesi ile tesviye edilen yol yeniden inşa edileceği bildirildi.

Çınarlı ana cadde üzerinde yapılan çalışma iki ayrı noktadan devam ederken on gün içerisinde çalışmaların tamamlanacağı bildirildi.


“Bir söz vermiştik görev başına gelmeden önce. Şimdi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz’’ diyerek çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şunları söyledi:

“Her verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. Dün olduğu gibi, bu günde aynı. Şunu ifade etmek istiyorum, yollarımız bir bir yapılıyor. Sizden biraz daha sabır istiyorum. Ekiplerimiz var gücü ile daha güzel bir Süleymanpaşa çalışıyorlar. Önce bozuk olan yolu komple sökerek, tesviye edilmesinin akabinde...