27 / 04 / 2024

Tekirdağ Değirmenpaşa Caddesi

Tekirdağ Değirmenpaşa Caddesi

Süleymanpaşa Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçeye değer katacak Değirmenaltı Caddesi’nin yapımında sona gelindiğini açıkladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şubat 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Şubat ayında görücüye çıkacak projeler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Şubat 2018'de satışa çıkacak konut projeleri...

Midyeci Ahmet Çin'de şube açacak!

Her geçen gün ününe ün katan Midyeci Ahmet, Çengelköy ve Tuzla, Ankara ve Eskişehir'deki şubelerini bir ay içinde açacağını duyurdu. Midyeci Ahmet Çin'de de şube açacağının müjdesini verdi.

Aralık 2017'de satışa çıkacak konut projeleri!

Eylül'de başlayan lansman rüzgarı Aralık ayında da devam ediyor. İnşaat firmaları 4 yeni projeyi Aralık ayı içerisinde satışa çıkarıyor. İşte Aralık 2017'de satışa çıkacak konut projeleri...

Tekirdağ Süleymanpaşa Liman Alanı imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa Liman Alanı imar planı değişikliği onaylandı..

Zer Kartal Evleri 27 Eylül'de satışa çıkıyor!

Zer Kartal Evleri Ceylan İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. 27 Eylül'de satışa çıkacak olan projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

İzmir'de imara açılan sit alanlarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'de imara açılan tarım ve sit alanlara ilişkin olarak Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 3 soru sordu..

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da katlı pazar yeri inşaatı sürüyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Yavuz Mahallesinde inşa edeceği Pazartesi Pazarı için hazırlanan katlı pazar yeri projesinin inşaatı sürüyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'nın imarı konuşuldu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclisi toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar komisyonundan gelen 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

Tekirdağ Değirmenpaşa Caddesi Haberi

Tekirdağ Değirmenpaşa Caddesi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Değirmenaltı Mahallesi’nde gerçekleşen son iftar öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan Değirmenaltı Caddesi’nde çalışmaları inceledi.


Altyapı çalışmalarının ardından birkaç ay önce Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarında da sona yaklaşılırken zeminin sağlamlaştırılmasının ardından asfalt atılıp yol hazır hale getirildi.


“Tekirdağ’ın marka caddesi haline getireceğiz”

Granit taşların döşenmesi ve oturma alanlarının da hazırlanmasının ardından ışıklandırma çalışmaları devam eden cadde ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Özellikle son iftarı burada yapmak istedik. Yapımına devam ettiğimiz ay sonuna kadar bitirip eylül ayında da açılışını yapacağımız Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Profesör Doktor Yılmaz Büyükerşen’in adını verdiğimiz bu caddeyi Tekirdağ’ın marka caddesi haline getireceğiz” dedi.


Tekirdağ Çarşısı Cumhuriyet Meydanı’ndan Tepe Değirmenlerine kadar...