26 / 04 / 2024

tekirdağ hisseli parsel satışı

tekirdağ hisseli parsel satışı

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

Emlak Konut GYO Tekirdağ Kapaklı parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi, Kapaklı Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO Çorlu 2490 ada 3 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli Çorlu İlçesi 2490 Ada 3 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Tekirdağ 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İl, Süleymanpaşa İlçe, 511 Ada, 8 Parsel, Yavuz Mahalle, Çörekçi Mevkii'nde yer alan toplam 10 bin 309 metrekarelik tarlayı 8 milyon 409 bin 565 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Hisseli parsel satışında mağdur olmayın!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

Tekirdağ'da 40.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan Doruk Marmara Un Sanayiciliği adına tam hisseli fabrika vasıflı gayrimenkul 40 milyon 759 bin 416 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Tekirdağ'daki 17 parselin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Tekirdağ Kapaklı Mahallesi'nde yer alan 17 adet parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Osmangazi'de hisseli parseller tapuya dönüşüyor!

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli parsel sorununun çözümü için başlattığı çalışmalardan birini daha sonuca ulaştırdı. Panayır mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Osmangazi'de hisseli parseller tapuya dönüşüyor!

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli parsel meselesinin çözümü için başlattığı çalışmalardan birini daha sonuçlandırdı. Bu bağlamda Osmangazi'de hisseli parseller tapuya dönüşüyor.

Musa Yılmaz: Gayrimenkulde bir uzmana danışın!

12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi

Hisseli tarla satılabilir mi?

Tarımsal araziler ile ilgili alınan kararlar neticesinde, tarım arazilerinde bölünemez büyüklüklerin altında bir parsel oluşturulamıyor. Peki, hisseli tarla satılabilir mi? Hisseli tarla nasıl satılır? İşte yanıtı..

Hisseli arsa ifrazı nasıl yapılır?

Tapu kütüğünde tek bir parsel olarak kaydı bulunan bir taşınmaz malın, birden fazla parsele bölünmesi ve tapu kütüğüne bu şekilde kaydedilmesine ifraz deniyor. Peki, hisseli arsa ifrazı nasıl yapılır?

Hisseli tapu birleştirme!

Birleştirme işlemi ile tapu sicilinde ayrı ayrı kayıtlı birbirine bitişik birden fazla taşınmaz malın tek bir tapuya bağlanarak, tek bir parsel halini alıyor. İşte hisseli tapu birleştirme işlemleri..

tekirdağ hisseli parsel satışı Haberi

tekirdağ hisseli parsel satışı

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, son zamanlarda kamuoyunda gündeme gelen Çorlu’nun Önerler Mahallesi’ndeki 2347 ve 2348 nolu parsellerde yapılan hisseli satışlar ile ilgili yapılan şikayetler hakkında konuştu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Yardımcısı Çolpan, Önerler Mahallesi 2347 ve 2348 nolu parselde yapılan hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde söz konusu parsellerin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bulunmadığını, 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini açıkladı.

Konu hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Çolpan, "Gündemde olan satış işlemlerinde 250-300 metrekare tarla hisselerinin konut amaçlı imarlı arsa niteliğinde ve parselasyon işlemlerinin tamamlandığı belirtilmektedir. Vatandaşlarımızın bu tür satışlara karşı daha duyarlı olmaları ve mağduriyete uğramamaları için satış vaadi ve sözleşmesi yapmadan...