25 / 04 / 2024

tekirdağ kentsel dönüşüm

tekirdağ kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tekirdağ'da 200 bin binamız var. 200 bin binamızı incelediğiniz zaman yüzde 60 binamız 2000 yılı öncesi yapılmış yapılar. Yani 99 yönetmeliği sonrası yapılmış yapılar. Bu yapıların da büyük bir kısmı risk içerisinde" dedi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm için eylem planı hazırlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için eylem planı toplantılarına başladı. 

Tekirdağ'da 6 ayda 622 riskli yapı yıkıldı!

"6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında 6 aylık uygulama döneminde Tekirdağ'da 'riskli yapı' statüsünde 622 riskli yapı yıkıldı. 

Tekirdağ'da 373 riskli bina yıkıldı!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Kentsel dönüşüm Çalışmaları çerçevesinde 2016 yılı sonuna kadar Tekirdağ'da yapılan çalışmalar hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm master planı toplantısı yapıldı!

Çevre ve şehircilik bakanlığı altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri genel müdürlüğü Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret ederek kentsel dönüşüm master planı kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Albayrak, "Tekirdağ, birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından kentsel dönüşüm çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

Tekirdağ Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Ömer Albayrak: Kentsel dönüşüm daha aktif olmalı!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Albayrak, yaptığı açıklamada, bölgenin birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından dolayı kentsel dönüşüm sürecinin çok daha aktif bir şekilde işlenmesi gerektiğini ifade etti.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı, İTÜ ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü'nce kentsel dönüşüm kapsamında 100'ncü binanın yıkıldığı bildirildi. Tekirdağ'da devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalar yapıldı.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm master planı çalışmaları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi arasında imzalanan ortak hizmet protokolü kapsamında yapılmakta olan Süleymanpaşa İlçesi Kentsel Dönüşüm Master Planı'nı ile ilgili arazi çalışmaları başladı.

Tekirdağ'da 18 riskli bina yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürü Ömer Albayrak, Tekirdağ'ın kentsel dönüşüm verilerini paylaştı. Albayrak, toplam 59 binanın yıkıldığını söyledi.18 adet riskli binanın yıkımı için belediyelere başvurduklarını dile getirdi.

Ömer Albayrak: Tekirdağ'daki riskli binalar yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürü Albayrak, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde 23 adet, Çorlu ilçesinde 18 adet, Şarköy ilçesinde 7 adet, Çerkezköy ilçesinde 9 adet, Saray ilçesinde 2 adet riskli bina olmak üzere toplam 59 binanın yıkıldığını söyledi

Tekirdağ kentsel dönüşümde aktif değil!

Tekirdağ'da yıkımı yapılacak 18 riskli bina olduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürü Ömer Albayrak, Tekirdağ'da toplam 59 riskli binanın da yıkıldığı söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesi Elazığ'da gerçekleşiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ'da yaptığı ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Elazığ'da gerçekleştiğini dile getirdi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm için eylem planı hazırlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için eylem planı toplantılarına başladı. 

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm toplantıları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir, kentsel dönüşüm alanında yaptığı çalışmalar sonucunda Dünya Bankası ve Çevre Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm ve afet önlem konularında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile beraber örnek belediyeler arasında gösterildi ve hibe desteği aldı.

Altınova kentsel dönüşüm projesi onaylansın!

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Altonova’daki 14.5 hektarlık alanda kentsel dönüşüm öngören projenin onaylanması gerektiğini söyledi. 

Çorlu’ya Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi!

Bir dizi programa katılmak ve incelemede bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorlu'ya millet bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Tekirdağ'ın kentsel dönüşüm alanları değerlendirildi!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki kentsel dönüşüm alanları için bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Kentsel Dönüşüm Paneli gerçekleşti!

Tekirdağ'da "Kentsel Dönüşüm" paneli düzenlendi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, öncülüğünde gerçekleşen panelde, kentsel dönüşümünün önemi anlatıldı.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Mater Planı toplantısı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Süleymanpaşa ilçesi Kentsel Dönüşüm Mater Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm görüşüldü!

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Kentsel Dönüşüm Mater Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlendi.

Ömer Albayrak:Tekirdağ için kentsel dönüşüm çok önemli!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Albayrak, "Tekirdağ, birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından kentsel dönüşüm çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

tekirdağ kentsel dönüşüm Haberi

tekirdağ kentsel dönüşüm

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum şehirde çeşitli incelemeler ve ziyaretler gerçekleştirdi. Sputniknews'te yer alan habere göre, Tekirdağ Valiliğini ziyaret eden Bakan Murat Kurum burada katıldığı bir toplantı sonrasında çeşitli açıklamalar yaptı.

Bakan Kurum yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:

"Bu çerçevede de bugün ana gündem maddemiz kentsel dönüşüm, deprem dönüşümü oldu. Bugün Çorlu’dan başlamak üzere Marmara Ereğlisi’nde, Süleymanpaşa’mızda, Kapaklı’da, Hayrabolu’da, bütün ilçelerimizde yapılması gereken kentsel dönüşüm projelerini, deprem dönüşüm projelerini hep birlikte istişare ettik ve bu çerçevede de inşallah hızlı bir şekilde hazırlanan kentsel dönüşüm master planları çerçevesinde deprem dönüşümünü ilimizin her noktasında, Süleymanpaşa’mızda, Tekirdağ’da yapmak istiyoruz. İnşallah Tekirdağ’ımızı güçlü sanayisiyle, tarımıyla, ekonomisiyle, yeşil doğal alanlarıyla çok daha güzel, çok daha...