28 / 03 / 2024

Tekirdağ Kumbağ içme suyu paket arıtma tesisi

Tekirdağ Kumbağ içme suyu paket arıtma tesisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilcesine bağlı Kumbağ Mahallesi’ne yapılan İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunması Yönetmeliği!

İçme-Kullanma Suyu Havzalarının Korunmasına dair yönetmelik yaymlandı ve yürürlüğe girdi. Yönetmelik, içme-kullanma suyu temin edilen veya edilmesi planlanan bütün yerüstü ve yeraltı suyu kaynaklarını kapsıyor...

İznik Barajı ile 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek İznik Barajı ile ilçenin 2070 yılına kadar içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Tekirdağ Elmalı'da içme suyu inşaatı başlıyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Elmalı Mahallesi'nde içme suyu projesinin inşaatı başlıyor.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Antalya Karasu İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gazipaşa’nın Ilıca, Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerinin 50 yıllık içme suyu sorununu çözecek Karasu İçme Suyu Projesi’nin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Akoluk İçme Suyu Arıtma Tesisi 40 milyona mal olacak!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, Trabzon’un içme suyu ve kanalizasyon sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor.

Denizli Bekilli'ye içme suyu deposu inşa ediliyor!

Denizli’nin 19 ilçesinde sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2000 metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Manisa Akköy'de içme suyu hattı deposu yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Akköy Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

Manisa'da içme suyu şebekeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Avlaşa Mahallesinde 8 bin 625 metre içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

Şanlıurfa Siverek'in içme suyu sorunu çözüldü!

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Tekirdağ Kumbağ içme suyu paket arıtma tesisi Haberi

Tekirdağ Kumbağ içme suyu paket arıtma tesisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilcesine bağlı Kumbağ Mahallesi’ne yapılan İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Kumbağ Mahallesi İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi’nde düzenlenen açılış, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılışa, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve vatandaşlar katıldı.


Açılan tesislerle Kumbağ Mahallesi’nin su sorununu çözmeye çalıştıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bundan 50 yıl önce küçük bir balıkçı köyü olan Kumbağ doğal güzellikleriyle hepimizin göz bebeği. Bütün turistik yerlerde ve ilde vidanjör denen kelimeye kaldıracağız. Eğer bu şehirde vidanjör diye bir kelime varsa bilin ki orası büyükşehir değildir. Önce Kumbağ ve Barboras’a kullanılabilir değil, içilebilir...