28 / 03 / 2024

Tekirdağ Saray Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Tekirdağ Saray Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Mustafa Dönmez ve Mali Hizmetler Başkanı H. Muhsin Kaynar, inşası devam eden Saray Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

O ilde KDV'den muaf 13 arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika müjdesi! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirsağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Saray Belediyesinden büyük fırsat! Tekirdağ'da KDV'den muaf tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde tam 14 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'ye arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Tekirdağ Saray Belediyesi, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesinde yer alan 14 adet arsayı 633 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların büyüklükleri ne kadar? 

KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat! Belediye tam 14 arsa satacak!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray'da yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Tekirdağ Saray 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Saray 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Saray projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Saray 2022 sosyal konut projesi...

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tekirdağ Belediyesi 14 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular mahallerinde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Tekirdağ Saray Devlet Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Tekirdağ Saray Devlet Hastanesi ne zaman açılacak

Saray Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Levent Alper, Saray Devlet Hastanesi İdari ve Mali işler Müdürü İsmail Çamyeşil, AK Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, Belediye Meclis Üyesi Ertan İnanç, AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Sezgin Toztekin katıldı.

Yapımının yüzde 92’si tamamlanan yeni hastanenin Mayıs ayında açılması planlanıyor. Yapımına 16 milyon 632 bin lira ödenek ayrılan hastane 72 yatak kapasiteli olacak. Modern sağlık hizmetlerine sahip bir şekilde planlanan hastanenin odalarında lavabo ve duş yer alıyor. 60 dönümlük büyük bir arazi içinde yapılan hastanede helikopter pistinin yanı sıra 150 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.

İncelemeler sırasında bilgi veren AK Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman, daha kapsamlı yatırım ve hizmetler için ilçenin 50 bin nüfusu bulması gerektiğini vurgulayarak. “Bu yüzden ikametgâhları burada olmayıp...