18 / 04 / 2024

tekirdağ üstyapı projeleri

tekirdağ üstyapı projeleri

Süleymanpaşa Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçeye değer katacak Değirmenaltı Caddesi’nin yapımında sona gelindiğini açıkladı.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den üstyapı toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Dairesi Başkanlığında düzenlenen altyapı ve üstyapı toplantısına katıldı.

Tekirdağ Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı projeleri tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Teski Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından verilen sunuma katıldı.

Elazığ'daki altyapı ve üstyapı projeleri yeni yatırımları artıracak!

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, bu yıl Elazığ'da yapılacak altyapı ve üstyapı projelerinin kentte yapılacak yeni yatırımların önünü açacağını belirtti. İşte Öztop'un açıklaması şöyle:

Tekirdağ Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Master Plan Toplantısı yapıldı, İTÜ ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Kentsel dönüşüm inşaat sektörünü olumlu etkileyecek!

Hükümetin gündeminde bulunan, kamu özel ortaklığı ile ihale edilen büyük ölçekli altyapı ve üstyapı projeleri ile kentsel dönüşüm projeleri, inşaat sektörü üretiminin artmasını sağlayacak değerli fırsatlardır.

Turgutreis Group Tekirdağ ve Ankara projeleri için kolları sıvadı!

Turgutreis Group, Esenyurt 'taki Esila Kent 'in ikinci etabına başladı. 2016 yılına kadar 5 bin konuta ulaşmayı hedefleyen grubun yeni projeleri Tekirdağ ve Ankara 'da olacak

Avşa, Silivri, Çeşme ve Tekirdağ yat limanı projeleri için ihale yapılacak!

Resmi gazetede yayınlanan ilana göre Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Avşa, Silivri, Çeşme ve Tekirdağ Liman projelerini yap işlet devret modeli ile ihale edilecek..

Emlak Konut, Tekirdağ arsaları gayrimenkul değerleme raporu!

Mülkiyeti Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait Tekirdağ çerkezköy Kapaklı mevkiindeki 17 adet parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Mar Yapı'dan Güneşli ve Basın Ekspres'e konut projeleri!

Mar Yapı 2012 yılı planlarını tamamladı. Şirket, Güneşli'ye ve Basın Ekspres'e konut projeleri yapacak. Güneşli dışına da çıkmayı hedefleyen şirket, Haliç ve Bomonti'ye göz koydu

tekirdağ üstyapı projeleri Haberi

tekirdağ üstyapı projeleri

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Değirmenaltı Mahallesi’nde gerçekleşen son iftar öncesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan Değirmenaltı Caddesi’nde çalışmaları inceledi.


Altyapı çalışmalarının ardından birkaç ay önce Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarında da sona yaklaşılırken zeminin sağlamlaştırılmasının ardından asfalt atılıp yol hazır hale getirildi.


“Tekirdağ’ın marka caddesi haline getireceğiz”

Granit taşların döşenmesi ve oturma alanlarının da hazırlanmasının ardından ışıklandırma çalışmaları devam eden cadde ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Özellikle son iftarı burada yapmak istedik. Yapımına devam ettiğimiz ay sonuna kadar bitirip eylül ayında da açılışını yapacağımız Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Profesör Doktor Yılmaz Büyükerşen’in adını verdiğimiz bu caddeyi Tekirdağ’ın marka caddesi haline getireceğiz” dedi.


Tekirdağ Çarşısı Cumhuriyet Meydanı’ndan Tepe Değirmenlerine kadar...