28 / 03 / 2024

tekkeköy devlet hastanesi nereye yapılacak

tekkeköy devlet hastanesi nereye yapılacak

Tekkeköy halkının yüz yıllık özlemini dindirme noktasında 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesinin temel atma aşamasına yaklaşılıyor. 

Tekkeköy'e 250 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Tekkeköy halkının yıllardır beklediği, birçok mağduriyete sebep olan ve ilçenin en büyük kanayan yarası olan sağlık hizmetleri kapsamında hastane sorunu çözülüyor.

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yalova Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yalova'da inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Projenin Aralık 2021'den önce açılması planlanıyor.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Tarsus Devlet Hastanesi'nin inşaatı yükseliyor!

Temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı yükseliyor.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası açıldı!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın girişimleriyle Hadımköy’de açılan Arnavutköy Devlet Hastanesi ek hizmet binası hizmet vermeye başladı.

tekkeköy devlet hastanesi nereye yapılacak Haberi

tekkeköy devlet hastanesi nereye yapılacak

Tekkeköy’ün konumu, nüfusu ve coğrafi yapısı gibi daha birçok nedenle hastane gerekliliğini dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemiz sanayileri ve dev devlet yatırımları ile gün içerisinde nüfusu 200 bini geçen bir şehir gibi. İlçe nüfusumuz 51 bin olmasına rağmen Samsun’un ve çevrenin en önemli istihdam merkezlerinin ilçemiz sınırları içerisinde bulunması ve belirli dönemlerdeki organizasyonlarla bazen gün içerisindeki nüfusumuz 300 bine bile yaklaşıyor. Ayrıca ilçemizin birçok mahallesinden Samsun merkezindeki hastanelere gitmek yaklaşık bir saat sürüyor. İlçemizde acil vakalar için 24 saat hizmet veren bir devlet hastanesi de yok. Bu gereklilikler neticesinde artık İlçemiz yıllardır özlem duyduğu hastanesine kavuşuyor” diye açıklama yaptı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları için hazırlıkların sonuna gelindiğini dile...