18 / 04 / 2024

Tekkeköy hastane

Tekkeköy hastane

Tekkeköy halkının yıllardır beklediği, birçok mağduriyete sebep olan ve ilçenin en büyük kanayan yarası olan sağlık hizmetleri kapsamında hastane sorunu çözülüyor.

Tekkeköy'e Devlet Hastanesi müjdesi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Tekkeköy’e en kısa sürede 250-300 yataklı bir devlet hastanesinin yapılacağı müjdesini aldı.

Belediye KDV'den muaf 3 arsa satacak! İhalesi 5 Aralık'ta!

Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun Tekkeköy ve Çinik'te yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye bu ilçede 5 arsa satacak!

Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun Tekkeköy ve Aşağıçinik'te yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 10 Ekim tarihinde yapılacak.

Belediye o ildeki 5 arsayı KDV'den muaf satışa sundu! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Samsun Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı KDV'den muaf satıyor. Peki Samsun Tekkeköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Hastane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hastane Mahallesi, 5006 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Belediyeden büyük fırsat! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Samsun Tekkeköy'de 14 bin 504 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatını gören inanamadı!

Samsun Tekkeköy'de yer alan 14 bin 504 metrekarelik arsa satışa sunuluyor. İşte fiyatı ve tüm detayları...

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekkeköy hastane Haberi

Tekkeköy hastane

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy halkının yıllardır beklediği devlet hastanesi müjdesini bugün verdi.  Togar, 250 yataklı devlet hastanesinin temelinin en kısa zamanda atılacağını söyledi. 

Tekkeköy halkının en büyük hayalinin gerçekleşmesine günler kaldığını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan ülkemizin 81 ilinde sağlık alanında devrim niteliğinde değişimler ve dev yatırımlar yaparak sağlıkta yeni bir boyut açtı. Özellikle Türkiye’nin dört bir yanında sağlık alanındaki yatırımların yanında doğup büyüdüğü şehir olan Samsun’u sağlık turizminin başkenti yapma yolunda gece gündüz çalışan ilçemizin gururu çok kıymetli ağabeyim Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan Tekkeköy’e 250 yataklı bir devlet hastanesi yapılabilmesi için yaklaşık 60 dönüm arazi üretmemiz ve Sağlık Bakanlığımıza tahsis etmemiz talimatlarını bizlere iletmişti. Biz de Sağlık Bakanımızın talimatı üzerine ilçemizde...