25 / 04 / 2024

tekkeköy öğrenci yurdu

tekkeköy öğrenci yurdu

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Adana Çukurova'ya 5 yıldızlı öğrenci yurdu!

Adana Çukurova Belediyesi'nce inşa edilen 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlanıyor. 'Öğrenci Evi' konsepti ile hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Sadabad Öğrenci Yurdu yerine AVM değil cami inşa edilecek!

Kağıthane'deki yıkılan Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası'nın yerine AVM yapılacağı söylentilerinin doğru olmadığı açıklandı. Binanın yerine cami inşa edilecek...

İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu için düğmeye basıldı!

Küçükçekmece Gölü kenarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin kişi kapasiteli İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu inşa edilecek.

İzmir Karabağlar'daki öğrenci yurdu tamamlandı! 

İzmir Karabağlar'da Özel Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun yapımı tamamlandı. Yurt öğrenci kayıtlarına başladı. 

Eskişehir’de eski öğrenci yurdu binası çöktü!

Eskişehir’de yıkılması için boşaltılan ve uzun zamandır kullanılmayan eski öğrenci yurdu binası çöktü.

Üsküdar'da özel öğrenci yurdu yapımı karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İstanbul Maltepe'de özel öğrenci yurdu 25 yıllığına kiralanacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Maltepe’de 25 yıl özel öğrenci yurdu inşaatı yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi gerçekleştirilecek...

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Türkiye'nin en büyük yurdu açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olan Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu tamamlanıyor. 10 bin kişilik açılışa hazırlanıyor.

Sivas Merkez Öğrenci Yurdu tamamlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olduğu belirtilen 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu açılışa hazırlanıyor.

tekkeköy öğrenci yurdu Haberi

tekkeköy öğrenci yurdu

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası ve etrafındaki alan bin kişilik kız öğrenci yurdu yapılması için Gençlik ve Spor Bakan Bakanlığına devredildi. İlçedeki hızlı değişim ve gelişimin beraberinde farklı alanlarda talepler ve ihtiyaçlar doğurduğunu belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy, Samsun’a en yakın ilçeler arasında gelişimi ve değişimi en güzel şekilde yaşayan bir merkez ilçe. Her alanda yaşanan gelişim ve değişim beraberinde yeni farklı talepler ortaya çıkarıyor. Üç yılı aşkın AK belediyecilikte Tekkeköy gerçek manada hizmetle tanıştı. Yıllardır yapılmayanlar, çözülmeyen sorunlar kısa sürede halledildi. Herkes çevredeki değişimi ve gelişimi yaşayarak görerek hissetti. Şimdide yurt konusunda ilçede başlatmış olduğumuz girişim ve çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Şehir merkezinde yurt alanlarının sınırlı olması ve şehirdeki öğrenci yoğunluğunu kaldıracak yurtların her geçen gün...