18 / 04 / 2024

teknik yapı concord istanbul ne zaman teslim

teknik yapı concord istanbul ne zaman teslim

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Concord İstanbul Fikirtepe satılık daire!

Concord İstanbul Fikirtepe satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Kadıköy'de yükselen projenin 2. etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul Konutları 6 blok halinde hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri nerede?

Concord İstanbul Konutları 2. etap daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 6 blok halinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri nerede?

Teknik Yapı Concord İstanbul'da yüzde 10 peşinatla 50 ay sıfır faiz!

Teknik Yapı’nın yüzde 100 mutabakat sağlayıp inşaatına başladığı ikinci adada yükselecek Concord İstanbul 2. etaptaki daireler yüzde 10 peşinat ve 50 aya sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri!

Anadolu yakasında inşa edilen Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim?

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Fikirtepe Concord İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 348 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor

Fikirtepe Concord İstanbul projesi!

Teslimlerinin 30 ay sonra yapılacağı ve de İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak geliştirilen Fikirtepe Concord İstanbul projesi detayları na haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim?

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Fikirtepe Concord İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 307 bin 400 liradan başlıyor...

Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı’dan!

Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimini yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım “Concord İstanbul projesinde 617 dairenin teslimini 2 ayda yapacağız” dedi.

Teknik Yapı Yıldızlı Bahçe Bahçeşehir'de yükseliyor!

Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına Yıldızlı Bahçe'yi inşa ediyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Kadıköy, Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi yüzde 0.25'e düşürdü!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

Teknik Yapı faizleri düşürdü kampanyayı uzattı!

Yaz kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı alan Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde de kredi faiz oranları 0,25'e kadar indirdi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı projelerindeki faiz oranını yüzde 39'a çekti!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

teknik yapı concord istanbul ne zaman teslim Haberi

teknik yapı concord istanbul ne zaman teslim

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Concord İstanbul  projesinde ilk etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yayılıyor.


Ortak alanları içerisinde Concord İstanbul projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.


Teknik Yapı imzası ile inşa edilen projede ikinci etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje toplam 1.175 adet daireden meydana geliyor. 


Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev fiyatları için ödeme planına göre yüzde 25 peşinatın yüzde 10'u sözleşme sırasında, kalanı 1 yıl sonra ödenen projede 36...