25 / 04 / 2024

teknik yapı concord istanbul nerede

teknik yapı concord istanbul nerede

Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri yüzde 0,25 faizle 48 ay vade şeklinde yapılıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Teknik Yapı Concord İstanbul satılık ev tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Satışları devam eden proje 11 bin 504 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev!

Concord İstanbul Fikirtepe satılık ev fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri minimum 47 metrekare olarak tasarlandı.

Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Fikirtepe Evleri fiyatları!

Concord İstanbul Fikirtepe Evleri fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Concord İstanbul iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 480 bin TL'den başlangıç gösterdiği Teknik Yapı Concord İstanbul 'da 1.175 adet konut yer alıyor. Teknik Yapı Concord İstanbul iletişim bilgileri haberimizin için yer alıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri nerede?

Concord İstanbul Kadıköy'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri nerede?

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyat!

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatları 352 bin 600 TL'den başlıyor. Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları satılık!

Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları satılık daire fiyatları 342 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Kadıköy fiyatları!

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul'da 2. etap teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.İşte Teknik Yapı Concord İstanbul Kadıköy fiyatları...

Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul Rezidans'ta 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Teknik Yapı satılık!

Concord İstanbul Teknik Yapı satılık konut fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. 2. Etap satışları devam eden proje İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan Fikirtepe'de yükseliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Rezidans!

Teknik Yapı Concord İstanbul Rezidans projesi birçok sosyal donatı alanından oluşuyor. 6 blok halinde inşa edilen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı’dan!

Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimini yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım “Concord İstanbul projesinde 617 dairenin teslimini 2 ayda yapacağız” dedi.

Teknik Yapı Yıldızlı Bahçe Bahçeşehir'de yükseliyor!

Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına Yıldızlı Bahçe'yi inşa ediyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Kadıköy, Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi yüzde 0.25'e düşürdü!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

Teknik Yapı faizleri düşürdü kampanyayı uzattı!

Yaz kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı alan Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde de kredi faiz oranları 0,25'e kadar indirdi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı projelerindeki faiz oranını yüzde 39'a çekti!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

teknik yapı concord istanbul nerede Haberi

teknik yapı concord istanbul nerede

Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen Concord İstanbul Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet konuttan oluşuyor. 


Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen projede 1+1 daire fiyatları 467 bin 400 TL'den başlıyor. 


Concord İstanbul Fikirtepe'de kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Residence'de 1. etap teslimlerinin Aralık 2016, 2. etap teslimlerinin Aralık 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.


Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri!

Teknik Yapı Concord İstanbul'da yüzde 25 peşinatın yüzde 10'u sözleşme sırasında,...