27 / 04 / 2024

teknik yapı concord istanbul ödeme planı

teknik yapı concord istanbul ödeme planı

Concord İstanbul Rezidans satış fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul'da teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Şartlara uymadık şartları biz belirledik!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark evleri ramazana özel Şartlara uymadık şartları biz belirledik sloganıyla ödemelerde 36 aya sıfır faiz imkanı sunuyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap daire fiyatları!

Konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen Concord İstanbul Rezidans'ta 2. Etap satışları devam ediyor. İşte Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap daire fiyatları...

Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri nerede?

Concord İstanbul Konutları 2. etap daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 6 blok halinde inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul Evleri nerede?

Teknik Yapı Concord İstanbul ödemeleri!

İkinci etap satışları başlayan Concord İstanbul Evleri'nde daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1.175 tane konut bulunuyor. İşte Teknik Yapı Concord İstanbul ödemeleri...

Concord İstanbul Konutları ödeme planı!

İkinci etap teslimlerinin 2017 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülen Concord İstanbul Evleri toplam 1.175 tane daireden meydana geliyor. İşte Concord İstanbul Konutları ödeme planı...

Teknik Yapı Concord İstanbul'da yüzde 10 peşinatla 50 ay sıfır faiz!

Teknik Yapı’nın yüzde 100 mutabakat sağlayıp inşaatına başladığı ikinci adada yükselecek Concord İstanbul 2. etaptaki daireler yüzde 10 peşinat ve 50 aya sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul'da ikinci etapta yerinizi alın!

Concord İstanbul projesi "İkinci etapta yerinizi alın" sloganıyla satışlarına devam ediyor. 50 aya kadar vade farksız taksit yapılan projede daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Concord İstanbul Fikirtepe teslim tarihi!

Concord İstanbul Fikirtepe teslim tarihi 30 ay sonra belirlendi. 2 etap halinde toplam 1.175 adet konuttan meydana gelen Concord İstanbul'da banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor

Teknik Yapı Concord İstanbul adres!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fikirtepe Concord İstanbul Evleri projesinde daire fiyatları 354 bin 100 liradan başlıyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul satış ofisi!

Teknik Yapı Concord İstanbul satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Concord İstanbul projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 348 bin 900 TL'den başlıyor

Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme planı!

Teknik Yapı Concord İstanbul ödeme planı dahilinde banka kredili ödemeler yapılıyor. 1.175 konuttan oluşan Concord İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 348 bin 900 liradan başlıyor...

Fikirtepe Concord İstanbul adres!

Yüzde 1 KDV ile satışları yapılan ve İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de konumlandırılan Fikirtepe Concord İstanbul adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede teslimler 30 ay sonra yapılıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul ulaşım!

Teknik Yapı Concord İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. 6 blok halinde inşa edilen Concord İstanbul projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 307 bin 400 TL'den başlıyor

Concord İstanbul teslim tarihi!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe' de inşa edilen ve toplamda 1.175 konuttan oluşan Concord İstanbul teslim tarihi hakkında detaylı bilgiyi haberimizden öğrenebilirsiniz...

Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı’dan!

Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimini yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım “Concord İstanbul projesinde 617 dairenin teslimini 2 ayda yapacağız” dedi.

Teknik Yapı Yıldızlı Bahçe Bahçeşehir'de yükseliyor!

Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına Yıldızlı Bahçe'yi inşa ediyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri!

Teknik Yapı Concord İstanbul adres bilgileri kapsamında proje Kadıköy, Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri sunuluyor.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi yüzde 0.25'e düşürdü!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

Teknik Yapı faizleri düşürdü kampanyayı uzattı!

Yaz kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı alan Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde de kredi faiz oranları 0,25'e kadar indirdi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı projelerindeki faiz oranını yüzde 39'a çekti!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade sağlanıyor.

teknik yapı concord istanbul ödeme planı Haberi

teknik yapı concord istanbul ödeme planı


Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de inşa ediliyor.


Önümüzdeki ay teslimlerin başlayacağı Concord İstanbul projesinde 1.173 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Concord İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1'lerin satışları devam ediyor.


Concord İstanbul satış fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Concord İstanbul'da peşin alımlarda ve banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor.


Concord İstanbul'da 100 ay sıfır faiz kampanyasında yüzde 30 peşinat, sözleşme itibariyle 12 ve 24. ayda yüzde 10'luk ara ödemelerden sonra yüzde 50 kalan tutar 100 ay sıfır faiz taksitlendiriliyor.



Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul


Tel : 444 10 08

Web : http://concordistanbul.com/

Gülcihan...