28 / 03 / 2024

teknik yapı eğitime destek

teknik yapı eğitime destek

Teknik Yapı, İstanbul Valisi Muammer Güler önderliğinde başlatılan "Eğitime % 100 Destek" kampanyasına ilk harcı koyanlar arasında yer aldı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü M. Ata Özer'in gayretleri, Belediye Başkanları ve Kaymakamların desteği ile yürütü

Eğitime bir hafta ara verildi, kamu ihaleleri ertelendi!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle eğitime bir hafta ara verilirken, depremlerden etkilenen illerde 7-17 Şubat tarihlerinde yapılacak ihalelerin, ihale tarihinden itibaren 2 hafta sonra aynı saatte yapılmak üzere ertelendiği duyuruldu.

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Konut kredi faizinin yüzde 1.28’e indirmesine destek veren Teknik Yapı 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkardı ve ara ödemeleri kaldırdı.

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

Teknik Yapı Yücel Park fiyat 2018!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan  Teknik Yapı Yücel Park'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Suar Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suar Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Gökçe Kayı tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyatlar!

Aralık 2019 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Uplife Kadıköy projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyatlar 525 bin TL’den başlıyor.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy Konutları 1+1'den 3+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy 2017 fiyat listesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa edilen Uplife Kadıköy projesi 650 daire ve 25 mağazadan meydana geliyor. İşte Teknik Yapı Uplife Kadıköy 2017 fiyat listesi...

Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilen Uplife Kadıköy projesi 650 konut ve 20 ticari birimden meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Ön taleplerin toplandığı Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilecek. Peki Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Teknik Yapı Yıldızlı Bahçe Bahçeşehir'de yükseliyor!

Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına Yıldızlı Bahçe'yi inşa ediyor...

Teknik Yapı'dan Bahçeşehir'e residence otel!

İstanbul'da Metropark, Concord İstanbul ve Evora İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Teknik Yapı Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Uphill Court projesinin yanına rezidans otel inşa ediyor.

Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Evora Denizli Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 115 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

teknik yapı eğitime destek Haberi

teknik yapı eğitime destek

Sosyal Sorumluluk Projelerini kültür, sanat ve eğitim konusundaki çeşitli girişimleriyle sürdüren Teknik Yapı, İstanbul Valiliği'nin başlattığı "Eğitime % 100 Destek" kampanyasına arsa bağışı ve 24 derslikli lise binası yapımıyla katıldı. İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü M. Ata Özer ile birlikte bağış protokolüne imza atan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Kartal ilçesine 24 derslikli bir lise yapma taahhüdünde bulundu. Yapılan protokole göre Teknik Yapı Kartal'da 26.000 metrekarelik arsa üzerinde gerçekleştirilecek 567 dairelik Uplife Park projesinin 5.628 metrekarelik kısmını maliye hazinesine bağışladı. Teknik Yapı ayrıca bağışladığı arsa üzerine de 24 derslikli bir lise binası ve kapalı spor salonu inşa edecek. Gerçekleştirilen bağış tutarı, arsa...