19 / 04 / 2024

teknik yapı kentsel dönüşüm projesi

teknik yapı kentsel dönüşüm projesi

Yeni yılın ilk çeyreğinde 5 bin konut ve ticari alanlarıyla Türkiye'nin en büyük projelerinden Tuzla'daki Evora İstanbul'un teslimlerini tamamlayacak olan Teknik Yapı, diğer yandan yeni mega projeler için de kolları sıvadı.

Teknik Yapı, Concorde İstanbul projesini satışa sundu! Metrekaresi 6 bin 130 lira!

Fikirtepe'de inşaat ruhsatı alan Teknik Yapı, Concorde İstanbul projesini satışa sundu. Metrekare fiyatı 6 bin 130 liradan başlayan projenin toplam yatırım maliyeti ise 450 milyon lira...

Fikirtepe Concord İstanbul satışa çıktı!

3.5 yıldır kentsel dönüşüm bekleyen Fikirtepe için süreç başladı. Bölgede toplam 50 bin konut yapılacak. Fikirtepe’de 4 adada yer almayı planlayan Teknik Yapı 2 adada hayata geçireceği 1173 dairelik ‘Concord İstanbul’ projesi için düğmeye bastı...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

TOKİ Şanlıurfa projesine Hera Teknik Yapı'dan 101,7 milyon TL teklif!

Hera Teknik Yapı, TOKİ tarafından bugün düzenlenen Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 537 Adet Konut, 44 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesine 101 milyon 750 bin TL teklif verdi...

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları!

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Teknik Yapı Kartal projesinin detayları belli oldu!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

Teknik Yapı'dan Kartal'da kentsel dönüşüm projesi!

Teknik Yapı tarafından Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Teknik Yapı, yıkılan binaların yerine hak sahiplerine ikişer daire vereceği projeye başlıyor.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı fiyat bilgisi!

Uplife Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirildi. Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor...

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Uplife Kadıköy ödeme seçenekleri 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Uplife Kadıköy projesi Aralık 2019'da teslim edilemeye hazırlanıyor. Projede fiyatlar 525 bin TL’den başlıyor. İşte Teknik Yapı Uplife Kadıköy ödeme seçenekleri 2017...

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı’dan!

Kentsel dönüşümün pilot uygulaması Fikirtepe’de ilk daire teslimini yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım “Concord İstanbul projesinde 617 dairenin teslimini 2 ayda yapacağız” dedi.

Teknik Yapı'dan Kartal'a 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Kartal’da dönüşüme 1987’de başlayıp ilçede birçok farklı projeye imza atan, ancak bir süreden bu yana farklı yerlere yoğunlaşan Teknik Yapı, son dönemin yükselen bölgesine iddialı dönüyor.

teknik yapı kentsel dönüşüm projesi Haberi

teknik yapı kentsel dönüşüm projesi

Yeni yılın ilk çeyreğinde 5 bin konut ve ticari alanlarıyla Türkiye'nin en büyük projelerinden Tuzla'daki Evora İstanbul'un teslimlerini tamamlayacak olan Teknik Yapı, diğer yandan yeni mega projeler için de kolları sıvadı. Teknik Yapı'nın 2015'te odaklanacağı projelerin başında kentsel dönüşüm projelerinden Fikirtepe projeleri ile Suadiye Sahil Sitesi projeleri geliyor. 


Teknik Yapı, 2015'te bir de Evora İstanbul kadar büyük bir mega proje gerçekleştirmeyi de planlıyor. 

Evora İstanbul'da teslim finali Teknik Yapı'nın Tuzla'da hayata geçirdiği 5 bin konut ve ticari alanlardan oluşan Evora İstanbul projesi, Türkiye'nin tek seferde hayata geçirilen en büyük projesi özelliğini taşıyor. 2014'ün Temmuz ayı itibarıyla teslimlerin başladığı Evora İstanbul projesi için Nazmi Durbakayım, "Evora İstanbul Mart 2015 itibariyle tamamen bitmiş ve teslim edilmiş olacak. 2015'te en az Evora İstanbul gibi...