19 / 04 / 2024

Teknik Yapı yatırımları

Teknik Yapı yatırımları

TEKNİK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kat irtifakının bir konutun nüfus kağıdı olduğunu belirterek "Nüfus kağıdı olmayan bir gayrimenkulun alım satımım yapmak bence cinayettir" dedi.

Umut Durbakayım: Fikirtepe bölgesi rayına oturdu!

Teknik Yapı’nın Başkanı Nazmi Durbakayım, “Bizde herkes bildiği işin patronu. Farklılıklarla buradayız” derken, oğlu ve yardımcısı Umut Durbakayım, “Teknik Yapı bir okul, öğrendiklerimizle büyüyoruz” diyor.

Teknik Yapı projelerinde faizi yüzde 0,39'a çekti!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Say Arazi Geliştirme Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Ülkebaş ve Savaş Zafer Soydan ortaklığında kuruldu.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orkas Yapı Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Zünbülbahçe tarafından kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Grecon İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Akyüz tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naas İnşaat Ve Yapı Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz, A.Aykut Yavuz ve Fatma Betül Özden ortaklığında kuruldu.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Teknik Yapı yatırımları Haberi

Teknik Yapı yatırımları

TEKNİK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kat irtifakının bir konutun nüfus kağıdı olduğunu belirterek "Nüfus kağıdı olmayan bir gayrimenkulun alım satımım yapmak bence cinayettir" dedi. Söz konusu durumda satışlar yapıldıktan soma daire alanlar ve inşaat şirketleri arasında çok sayıda anlaşmazlığın ortaya çıkabileceğine dikkat çeken Durbakayım, Kat Mülkiyet Kanunu'nu ortaya çıkaran sıkıntıların geri dönebileceğini vurguladı.. 


Kurulacak yeni hükümette sektörü iyi bilen ve iyi dinleyen bir Çevre ve Şehircilik Bakam olmasını arzu ettiklerini kaydeden Durbakayım "Nasıl tüketiciyi koruyan bir yasa varsa üreticiyi de koruyan bir kanun istiyoruz. Yeni ekonomi yönetiminin kentsel dönüşüm, KDV, harçlar, imar mevzuatı, mütekabiliyet gibi sektördeki ana çarkların gözden geçirilmesini, bürokrasinin eski işlerliğine kavuşmasını umuyoruz" dedi. 


PROJE PATLAMASI YAŞANABİLİR 

2016 yılında faiz oranlarının konut satışları üzerinde belirleyici rol oynayacağım ifade...