19 / 04 / 2024

teknokent izmir

teknokent izmir

İZMİR Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güden, Teknopark İzmir ana bölgesinde bir teknokent kurmayı hedeflediklerini söyledi.

İTÜ Arı Teknokent'ten tekzip!

Arı Teknokent, "Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar" başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanı 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

Çukurova Teknokent 3 ilde inovasyon merkezleri kuracak!

Adana Çukurova Teknokent'in içinde olduğu yabancı ortaklı konsorsiyum, Adana, Mersin ve İzmir'de inovasyon merkezleri kuracak.

Balıkesir Teknokent açılışa hazır!

Yüksek teknoloji ürünlerin yerli imkanlarla üretilmesi ve Ar-Ge çalışmaları için inşaatına geçen sene başlanan "Balıkesir Teknokent", ekim ayında faaliyete geçecek.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Rize'ye teknokent geliyor!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize ve İstanbul'a teknokent inşa edileceğini duyurdu.

Hacettepe Teknokent 125 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara 16. İcra Dairesi Müdürlüğü Ankara Çankaya'da yer alan Hacettepe Teknokent 125 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi açıldı!

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi hizmete açıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yaptı.

Türkiye'deki teknokent sayısı mecliste konu oldu!

Türkiye'deki teknokent sayılarına ve son beş yılda teknokentlerde faaliyet gösteren şirketlerden çıkan patentli ürün sayısı TBMM gündemine taşındı. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Teknokent binası Haziran 2019'da tamamlanacak!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Teknokent binasının inşaatını Haziran 2019'da tamamlayacak.

Teknokent projesi Sarıyer'de kurulacak!

MEF Üniversitesi ve Icon Grup tarafından Sarıyer-Zekeriyaköy bölgesinde teknokent projesi kurulması için imzalar atıldı. Teknokent'in 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

teknokent izmir Haberi

teknokent izmir

İZMİR Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Güden, Teknopark İzmir ana bölgesinde bir teknokent kurmayı hedeflediklerini söyledi.Katma değeri yüksek ürün, hizmet ve servis sağlayarak Türkiye ekonomisine en yüksek düzeyde katkı vermek amacıyla çalışmalarına başlayan İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark İzmir), paydaşlarına ve destekçilerine duyduğu sorumlulukla gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Faaliyetlerine başlamasının ardından 10 yılı geride bırakan ve ikinci 10 yılına yeni bir kimlik ve enerjiyle giren Teknopark İzmir, yeni döneminin ilk davetinde İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde yer alan paydaş Ar-Ge firmalarını ağırladı. Teknopark İzmir Firmalar Buluşması'15 adıyla düzenlenen yemekte, Bölge hakkında fikirler paylaşılırken, gelecek dönem planlamalarıyla ilgili de katılımcılara bilgi aktarıldı. Geceye; İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı...