16 / 04 / 2024

Teknopark Kurtköy emlak fiyatları

Teknopark Kurtköy emlak fiyatları

Planlı gelişmesini sürdüren Kurtköy’de yeni yatırımlarla birlikte emlak değerleri artmaya devam ediyor. Özellikle Teknopark projesiyle bölgedeki pek çok yapı değerini katladı.

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Kurtköy’ün emlak değeri 6 kat arttı!

Sabiha Gökçen ve Teknopark yatırımları Kurtköy’ün emlak değerlerini 6’ya katladı. Havalimanına ikinci pistle toplamda 120 bin, Teknopark’la 30 bin kişiye istihdam sağlanacak olması satılık ve kiralık konut talebini artırdı. Metrekare fiyatları da 500 liradan 3 bin 500 liraya kadar yükseldi.

Teknopark, Kurtköy'deki konut ihtiyacını artırdı!

Türkiye’nin ‘silikon vadisi’ olarak planlanan Teknopark’ta çalışacak kitlenin konut ihtiyacını artırdığı Kurtköy’de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı. Sefa Demirbaş, bölgede aile için nitelikli konut ihtiyacının artmaya devam ettiğini söyledi.

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketinden homeofis çıktı!

Erguvan İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy projesinin anketine rekor katılım!

ERGUVAN İnşaat'ın İstanbul Kurtköy'de gerçekleştireceği proje için yaptığı ankete rekor katılım gerçekleşti. Firmanın, Teknopark'a komşu arazisi için 'burada ne olsun?' sorusuna, 45 günde bin 500 form gönderildi.

SKY Novita Kurtköy Projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

SKY İNŞAAT, SKY Novita Kurtköy Projesiyle 04- 08/11/ 2015 tarihleri arasında CNR Emlak Fuarında sizlerle. SKY İnşaat SKY NOVİTA ile Kurtköy’de yine trendi sizin belirleyeceğiniz yaşam alanları sunuyor.

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık!

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teknopark'a 2 dakikalık mesafede hayata geçirilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de 5. projesine internet üzerinden talep toplayacak!

Erguvan İnşaat Kurtköy' de 5. projesine bir farklılık ile başlıyor. Teknopark'ın hemen yanında yer alacak proje Türkiye gayrimenkul sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

İstanbul Teknopark Kurtköy yatırım merkezine dönüştürüldü!

Savunma Sanayi Müsteşarlığı, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ortaklığında 2011 yılında inşaat süreci başlatılan Avrupa’nın en büyük teknoparkında yeni fazların inşaat ihaleleri gerçekleşiyor.

Teknopark ile Kurtköy'ün emlak değeri artıyor!

Planlı gelişmesini sürdüren Kurtköy’de yeni yatırımlarla birlikte emlak değerleri artmaya devam ediyor. Özellikle Teknopark projesiyle bölgedeki pek çok yapı değerini katladı.

Kurtköy'de kiralık ev bulunmuyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, Habom gibi yatırımlarla İstanbul'un hızlı ve planlı gelişen bölgeleri arasına giren Kurtköy'de nitelikli konut sıkıntısı yaşanıyor.

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim!

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim için 0216 463 38 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknopark'a 800 metre uzaklıkta bulunan proje 92 bin 618 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Teknopark Kurtköy emlak fiyatları Haberi

Teknopark Kurtköy emlak fiyatları

2 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilecek Teknopark’ta faaliyet gösterecek bin şirkette ve 30 bin personel görev alacak. Projeye yakın olmak isteyen yüzlerce firmanın binlerce beyaz yakalı çalışanı için ev arayışı başladı. Teknopark’ta faaliyete geçen şirketler, Ar-Ge çalışanları ve mühendisleri için otellerle anlaşmak yerine bölgeden konut kiralama yoluna gidiyor. Halen pek çok şirketin insan kaynakları yöneticisi bölgedeki inşaat firmalarıyla dirsek temasında.   


20 Nisan 1988 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile Pendik Kurtköy’de İleri Teknoloji Endüstri Parkı ve Havaalanı Projesi (İTEP) amaçları doğrultusunda kullanılmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı yanında 13 milyon metrekare büyüklüğünde bir arazi kamulaştırıldı. Bu alanın içerisinde yaklaşık 2.5 milyon metrekare arazi Teknopark İstanbul için ayrıldı. İTEP’in önemli birimi olan Teknopark İstanbul’un kuruluş süreci, kurucu heyette yer alacak Savunma Sanayii...