18 / 04 / 2024

TeknoSA Adapazarı

TeknoSA Adapazarı

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı!

Tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılayan Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı. Hizmet ağını Ardahan'a açtığı yeni mağazayla 79 kente yükselten Teknosa'nın Türkiye'nin 81 ilinde bulunma hedefine 2 şehir kaldı.

Teknosa'nın hedefine 2 il kaldı!

TeknoSA, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Edirne'den Ardahan'a mağaza ağını genişleten TeknoSA'nın Türkiye'nin 81 ilinde olma hedefine sadece 2 il kaldı. TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman konu ile ilgili açıklama yaptı.

Adapazarı Korucuk TOKİ başvuruları! Son başvuru 8 Ağustos'ta!

Adapazarı Korucuk TOKİ Konutları için başvurular, T.C. Ziraat Bankası’nın tüm şubeleri tarafından 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek. En düşük konut fiyatı 91 bin 640 TL.

TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 8 Ağustos!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satılıyor. TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 5 Ağustos olarak belirlendi.

Teknosa sorumluluk beyanını yayınladı!

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

TOKİ Adapazarı Korucuk Konutları kura çekilişi! 14 Ağustos'ta!

TOKİ Adapazarı Korucuk Konutları kura çekilişi 14 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 427 adet konuttan oluşan TOKİ Adapazarı Korucuk'ta 3+1 daireler 91 bin 640 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuruları! 91 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk Evleri için 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında başvuru yapılacak...

Adapazarı Kültür Merkezi ihalesi gerçekleşti!

BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Açık arttırma usulü ile gerçekleşen ihalede son teklifi sunan 66.500 TL + KDV ile Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu

TOKİ Adapazarı Korucuk'ta 427 adet konut satışa sunuluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Adapazarı Korucuk Evleri için 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında başvuru yapılacak...

Teknosa, 78 ilde 308 mağazaya ulaştı!

Bingöl'ün ilk teknoloji mağazasını açan TeknoSA, Diyarbakır'daki 3'üncü mağazasını Ceylan Karavil Park'ta, Osmaniye'deki 3'üncü mağazasını Kadirii'de, Ağrı'daki 2'inci mağazasını Doğu Beyazıt'ta, Ankara'daki 26'ıncı mağazasını ise Gimart AVM'de açtı

Adapazarı Ağa Cami ibadete açıldı!

Ağa Cami İmam Hatibi Ali Ömürlü, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Alemdar Mustafa Ağa adına inşa edilen tarihi Ağa Cami, restorasyonun tamamlanmasının ardından cuma namazıyla ibadete açıldı.

Karasu-Kaynarca-Adapazarı katlı kavşağının inşaatı başladı!

Karasu-Kaynarca-Adapazarı katlı kavşağının inşaatına başlandı. Şeritlerden biri üzerindeki tünelin 360 metre, diğerinin ise 470 metre olacağı belirtiliyor. Yol, kavşak ve tünel inşaatlarının toplam sözleşme bedeli 77 milyon 224 bin 533 lira.

TeknoSA Adapazarı Haberi

TeknoSA Adapazarı

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle...