27 / 04 / 2024

teknosa Darty

teknosa Darty

Teknosa’nın yeni Genel Müdürü Necil Oyman, 9 ayda şirketin cirosunu 2.1 milyar TL’ye çıkardıklarını söyledi. Oyman, “Satın alma fırsatlarının da peşinden koşuyoruz” dedi...

Darty Türkiye satılıyor!

Tekno market zinciri Darty’nin, Fransa, Belçika ve Hollanda’da pozisyonunu güçlendirirken ‘gözlem altında tutma’ kararı aldığı ve Türkiye’de satış için Teknosa ile masaya oturduğu belirtiliyor.

TeknoSA'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

TeknoSA mağaza sayısını 307’ye yükseltti!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı!

Tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılayan Teknosa 79'uncu mağazasını Ardahan'a açtı. Hizmet ağını Ardahan'a açtığı yeni mağazayla 79 kente yükselten Teknosa'nın Türkiye'nin 81 ilinde bulunma hedefine 2 şehir kaldı.

Teknosa'nın hedefine 2 il kaldı!

TeknoSA, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Edirne'den Ardahan'a mağaza ağını genişleten TeknoSA'nın Türkiye'nin 81 ilinde olma hedefine sadece 2 il kaldı. TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman konu ile ilgili açıklama yaptı.

Teknosa sorumluluk beyanını yayınladı!

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Teknosa, 78 ilde 308 mağazaya ulaştı!

Bingöl'ün ilk teknoloji mağazasını açan TeknoSA, Diyarbakır'daki 3'üncü mağazasını Ceylan Karavil Park'ta, Osmaniye'deki 3'üncü mağazasını Kadirii'de, Ağrı'daki 2'inci mağazasını Doğu Beyazıt'ta, Ankara'daki 26'ıncı mağazasını ise Gimart AVM'de açtı

TeknoSA, Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi!

Euromoney Dergisi tarafından Orta ve Doğu Avrupa ’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçilen TeknoSA bu ödülle beraber alanında da dünya ligine çıktığını belirtti.

Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu!

Desibel Ajans, Mayıs 2014 tarihinden itibaren Teknosa'ya stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi ve de gündem yönetimi desteği vermeye başladı. Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu.

Teknosa Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak!

Mersin Anamur'da bugün 300'üncü mağazasını açacak olan TeknoSA, bir ay içinde 81 ile yayılmayı hedefliyor. Genel Müdür Oyman, "Teknolojiyi Türkiye'nin dört bir yanına götürüyoruz" dedi...

Samsung Curved TV Teknosa mağazalarında!

TeknoSA' nın müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6.999 TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla geliyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak...

Teknosa Avcılar Pelican Mall'da mağaza açtı!

TeknoSA, Avcılar Pelican Mall'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'da 62 mağaza sayısına ulaştı. TeknoSA tarafından yapılan açıklamaya göre, teknoloji perakendeciliği sektörü şirketi TeknoSA, mağaza yatırımlarını sürdürüyor.

TeknoSA 62. mağazasını Avcılar Pelican Mall'da açtı!

Teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TeknoSA, Avcılar Pelican Mal l'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'daki mağaza sayısını 62'ye çıkardı.

teknosa Darty Haberi

teknosa Darty


TEKNOSA Genel Müdürü Necil Oyman, teknoloji perakende sektörünün 2013 yılının ilk 9 ayında yüzde 20 büyüdüğünü, Teknosa’nın ise aynı dönemde yüzde 36’lık büyüme yakaladığını söyledi. Oyman, “İlk 9 ayda ciromuz 2 milyar 141 milyon lira, konsolide net kârımız ise yüzde 35 artarak 45 milyon lira oldu. 2013 yılı sonu itibarıyla ciromuzun 3 milyar lirayı bulmasını bekliyoruz” dedi. 


3 BÜYÜKTEN BİRİ OLACAK


Teknosa’nın, 2023 yılına kadar Avrupa’nın ilk 3 büyük perakendecisinden biri olma hedefi doğrultusunda büyümeye ve yatırımlarına devam edeceğini belirten Oyman, “Darty’den vaz mı geçtiniz?” sorusuna ise, “Hiçbir satın alma fırsatından vazgeçmedik. Burada bizim için önemli olan satınalmanın yaratacağı değer olacak. Her türlü fırsatın peşinden koşuyoruz. Ama hiçbir şirketi de almış olmak için almayacağız” ifadelerini kullandı.    


65 MİLYON LİRA YATIRIM


77...