16 / 04 / 2024

tekzen bilis

tekzen bilis

Tekzen, Bitlis Tatvan'da mağaza açtı...

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Tekzen 140. mağazasını Didim’de açtı!

“Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümesini sürdüren Tekzen, Aydın’daki 5. şubesini Didim Kipa AVM’de açtı.

Katarlı şirket Türkiye'den 100 milyon dolarlık alım yapacak!

Tekzen ile Katar'ın en büyük perakendecisi Al Meera Holding arasında imzalanan stratejik iş birliği anlaşması kapsamında katarlı şirketin ilk yıl 100 milyon dolara varan alım yapması bekleniyor.

Tekzen Merter mağazasını kapatıyor!

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

Tekzen bağ evi satıyor!

Yapı malzemeleri ve ev dekorasyon ürünleri alanında faaliyet gösteren yapı market zinciri Tekzen, internet sitesi üzerinden bağ evi satışına başladı.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Tekzen, 2018'de 18 yeni mağaza açacak!

Tekzen yurt genelinde 53 ilde 122 mağazasıyla satış alanını 230 bin metrekareye çıkardı. Firma yurt dışında Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Eyüp Tekzen ve Migros'un yerine konut yapılacak!

İstanbul Eyüp İlçesi, Silahtarağa, Tekzen ve Migros'un yer aldığı 732 ada, 1 parsele ilişkin Ticaret + Konut Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Tekzen 22 yıldır evleri güzelleştiriyor!

Yüzde 100 yerli sermayeli en yaygın ev güzelleştirme merkezi TEKZEN, bugün 53 ilde 120 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Tekzen’in yolculuğunu Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya anlattı.

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

tekzen bilis Haberi

tekzen bilis

Türkiye genelinde 44 ile ulaşan Tekzen, Bitlis Tatvan'da yeni mağaza açtı. Bin metrekarelik bir alana kurulan Tekzen'de, 25 kişiye istihdam...