25 / 04 / 2024

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

Ceylan Karavil Park AVM’de kira eylemi!

Diyarbakır'da yer alan Ceylan Karavil Park AVM’de 61 esnaf yüksek kira artışları nedeniyle saat 10.00'dan saat 12.00'ye kadar iş yerlerini açmadı.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi, Kalkınma Bakan Yardımcılığına da Yusuf Coşkun getirildi.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Tekzen ile mutfağınızı yenilemenin tam zamanı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, renklerin neşesini mutfağınıza taşıyor. Şık ve konforlu ürünleriyle rengârenk ve aynı zamanda dingin bir mutfak tasarımı Tekzen’de sizleri bekliyor.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM Haberi

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM

Tekzen Mağazalar Direktörü Ekrem Erol, açılış sonrası mağaza hakkında bilgi verdi. Bölgedeki en büyük Tekzen mağazalarından birini açtıklarını belirten Erol, değişen konseptleri ile sadece erkeklere değil artık kadınlara da hitap ettiklerini söyledi. Erol, mağazanın kentte istihdama katkı sunacağını belirterek, "Diyarbakır biliyorsunuz bizim büyük şehirlerimizden biri ve gerçekten sürekli büyüyen gelişen bir il. Dolayısıyla biz geçen senelerde ilk mağazamızı açmıştık. Neredeyse doğudaki mağazalarımızdan en büyüklerinden birini Diyarbakır'da açıyoruz. Konseptimiz değişti, müşterilerimizin gelip görmesini tavsiye ediyoruz. Ev güzelleştirme merkezi haline getirdik. Yapı marketi genelde erkeklerin aklına gelir artık bayanların da bizim müşterimiz olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum. Burada 15 bin ürünümüz var, 105'inci mağazamız."



Yurt dışında yatırımların devam ettiğini anlatan Erol, sözlerini şöyle tamamladı: "Romanya'da Kıbrıs'ta ve Irak'ta olmak üzere her sene...