20 / 04 / 2024

Tel Aviv daire fiyatları

Tel Aviv daire fiyatları

Madonna ve Natalie Portman Tel Aviv’deki bir çatı katı için yarışa girdi. Yıldızlar 55 milyon dolarlık çatı katı için mücadeleye başladı..

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

İsrailli sivil toplum kuruluşu: Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşası onaylandı!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now (Şimdi Barış) Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşasını onayladığını açıkladı.

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

İngiltere İsrail'den yasa dışı yerleşim birimlerine yeni konutlar inşa etmeyi durdurmasını istedi!

İngiltere, İsrail'in Doğu Kudüs'teki bir yasa dışı yerleşim birimine yeni konutlar için ihale sürecini başlatmasından derin endişe duyduğunu bildirerek, Tel Aviv yönetimini kararı derhal geri almaya çağırdı.

ABD İsrail'deki büyükelçilik konutunu sattı!

ABD yönetimi, İsrail Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıması sebebiyle Tel Aviv yakınındaki büyükelçilik konutunu adı açıklanmayan bir müşteriye sattı.

İsrail'in yıkımları Filistinli ailelerin zorunluluktan mesken tuttuğu mağaralara ulaştı!

İşgal altında olan Batı Şeria'nın Cenin kentinde yer alan köylerinde ev inşa etmeleri İsrail makamları tarafından engellenen Filistinli Ahmed Amarne ve ailesi, kaldıkları mağaranın Tel Aviv yönetimi tarafından yıkılması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

İsrail, yerleşim yeri inşaatlarını durdurmayacak!

İsrailli yetkililer, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile imzalanan normalleşme anlaşmasına göre Tel Aviv'in yerleşim yerleri inşaatlarını askıya almak zorunda olmadığını belirtti.

Filistinliler Tel Aviv’in 50 bin konutu yıkım politikasını protesto etti!

İsrail vatandaşı Filistinliler, Tel Aviv yönetiminin Akka kentine bağlı Nahaf beldesinde yıkım kararına tepki gösterdi. 

İsrail vatandaşı Filistinliler, topraklarına el konulmasını protesto etti!

İsrail vatandaşı Filistinliler, Tel Aviv yönetiminin ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü’nde bulunan Hirbet el-Vatan köyündeki topraklarına el koymasını protesto etti.

Ürdün'den İsrail'in hızlı tren hattını Doğu Kudüs'e kadar uzatma kararına tepki!

Ürdün yönetimi, İsrail'in, Tel Aviv ile Kudüs arasındaki hızlı tren hattını işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Eski Belde'ye kadar uzatması kararına tepki gösterdi...

Quentin Tarantino İsrail'den ev kiraladı!

ABD’li yönetmen Quentin Tarantino, İsrailli eşi için İsrail’in şehri Tel Aviv’den ev kiraladı. Ünlü yönetmen 600 metrekarelik ev için 80 bin Şekel ödeyecek.

İsrail'den Batı Şeria'da 2 bin 300'den fazla yasa dışı konuta onay!

Barış Şimdi Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 2 bin 300'den fazla yeni konut inşasını onayladığını açıkladı...

İsrail'den Batı Şeria'da 2 bin 300 konut inşasına onay!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now, Tel Aviv yönetiminin son zamanlarda Batı Şeria'da İsrailli yerleşimciler için 2 bin 300 yeni konut inşasını onayladığını belirtti.

Tel Aviv daire fiyatları Haberi

Tel Aviv daire fiyatları

Dünyaca ünlü yıldızlar Madonna ve Natalie Portman, İsrail’in Tel Aviv kentinin kalbinde yeni inşa edilen rezidans kulelerin 55 milyon dolarlık çatı katı için birbiriyle yarışıyor. İnşaatı yeni tamamlanan ultra lüks rezidans, muhteşem şehir ve panaromik deniz manzarasına sahip. “Meier-on-Rothschild Tower” adındaki lüks inşaatın çatı katı ‘Gökyüzü Sarayı’ olarak adlandırılıyor. 2013 yılında proje başlandığında Madonna’nın daireyi broşürlerden görüp almak istediği belirtilmişti.



1400 metrekare

Bir başka teklif ise Hollywood yıldızı Natalie Portman tarafından yapıldı ancak darieye kimin sahip olacağı henüz netlik kazanmadı. 1.418 metrekare çatı katında tavandan yere kadar cam kaplaması, özel teras, açık havuz, özel spor salonu, bar, sinema, sauna ve mini spa yer alıyor. Ünlü ABD’li mimar Richard Meier’in tasarladığı kuleler, İsrail’den sonra bütün dünyanın ilgisini çekmeyi...