29 / 03 / 2024

TEM Gebze-Körfez arası

TEM Gebze-Körfez arası

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

İsrail'den Körfez ülkelerine demiryolu projesi planı!

Tel Aviv yönetimi, uzun zamandır yapmayı planladığı İsrail ve Suudi Arabistan'ı kapsayan Körfez ülkeleri arasında demiryolu inşa edilmesine yönelik planını açıklayacak.

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

Türk müteahhitlere Körfez köprüsü daveti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turundan ekonomik alanda çok sayıda işbirliği kararı alındı. S. Arabistan ve Bahreyn arasında yapılacak 2’nci köprü projesine Türk firmaları davet edilecek.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Körfez GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 1 Ocak ile 30 Eylül arasındaki dönemi kapsayan faaliyet raporunu ve finansal tablolarını yayınladı.

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

İzmit Körfez Köprüsü'nde tabliye işlemi Mart ayında bitecek!

2 bin 682 metrelik İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde ilk tabliye bugün yerleştiriliyor. Tabliye işlemi martta sona erecek. Köprü dünyanın en büyük asma köprüleri arasında 4'üncü olarak yer alıyor

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde iki kule arasına ilk tabliye yerleştirildi!

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar hızla ilerliyor. En son iki kule arasına ilk tabliye de yerleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek!

Dünyanın en büyük asma köprüleri arasında 4'üncü olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek. Toplam 87 tabliyenin yerleştirileceği köprüde işlemlerin şubat sonunda tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

TEM Gebze-Körfez arası Haberi

TEM Gebze-Körfez arası

Kocaeli Valiliği tarafından sürücülerin bilgilendirilmeleri amacıyla yapılan açıklamada, TEM’in Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arasındaki bölümün üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları yapılacağı belirtildi. Açıklamada 81 gün süreyle viyadüklerin üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Valilik, çalışmaların 5 Mayıs 2014 tarihinde saat 03.00’da başlayacağını, ’mastik asfaltın teknik zorunluluğundan dolayı’ 24 saat esasına göre çalışma yapılacağı belirtilirken, 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 17.00’da tamamlanacağı belirtildi. Onarımın yapılacağı 81 gün süreyle bu güzergahta TEM’e diğer bağlantı yolları da kapatılacak.


Valilikten verilen bilgide, ulaşımın Gebze-Körfez arasında D-100 karayolu’ndan sağlanacağı, onarım çalışmalarının 3 etapta tamamlanacağı, ileriki etaplarda yolun diğer bölümleri ulaşıma kapatılacağı ifade edildi. Kocaeli Valiliği, bu çalışmalar nedeniyle tüm güvenlik önlemlerinin alındığı ve işaretlemelerin yapıldığı, sürücülerin de trafik işaretleri ile görevlilerin uyarılarına uymaları...