28 / 03 / 2024

tem Tema İstanbul

tem Tema İstanbul

Tema İstanbul projesi 3 bölümden oluşuyor. 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Peki Tema İstanbul projesi nerede?

Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tema İstanbul'da satışa sunulan dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 39 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Atakent Tema İstanbul ulaşım!

Atakent Tema İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Tem Otoyolu güney yan yol üzerinde bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Tema İstanbul iletişim!

Tema İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Halkalı'da inşa ediliyor olan Tema İstanbul Evleri projesinde daire satış fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tema İstanbul projesi!

Tema İstanbul projesi, Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World gibi 4 farklı bölümden meydana geliyor. Proje, 1 milyon 550 bin metrekare alana sahip...

Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak?

Tema İstanbul projesinde AVM olacak mı? Tema İstanbul AVM ne zaman açılacak? Tema İstanbul AVM, Tema Plaza'da ne zaman kapılarını açacak? Tema İstanbul projesinde AVM çalışmaları şu an ne durumda? İşte cevaplar...

Tema İstanbul Atakent'te 1+1 daireler 280 bin TL!

Tema İstanbul Atakent projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Atakent Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

Toplamda 3 bin 614 adet konuttan meydana gelen Atakent Tema İstanbul projesinde fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul Atakent'te 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul projesindeki daireler 68 metrekareden başlayan alanlara sahip bir şekilde tasarlandı.

Tema İstanbul projesinde 1+1'ler 280 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor

Tema İstanbul Atakent'te 2+1 daireler 360 bin TL'den!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla gerçekleştirilen Tema İstanbul Atakent projesi 333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerinde hayata geçiriliyor.Projede 2+1 daire fiyatları 360 bin TL ile 369 bin TL arasında değişiyor.

Tema İstanbul Atakent'te daireler 280 bin TL'den başlıyor!

333 bin metrekarelik bir konut alanı üzerine inşa edilen Tema İstanbul Atakent projesi Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığıyla hayata geçiriliyor.Tema İstanbul Atakent'te daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

tem Tema İstanbul Haberi

tem Tema İstanbul

"Tema İstanbul projesi nerede?" sorusunun cevabından önce projeden bahsedelim. Daire alanlarının 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değiştiği projede 3 bin 610 tane daire yer alıyor. 


Tema İstanbul projesi Küçükçekmece'de Artaş-Mesa-Öztaş-Kanturt ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Tema İstanbul projesinde geniş meydanlar, alışveriş alanları, spa, fitness center, eğlence alanları, meyve bahçeleri, yüzme havuzları, bisiklet parkuru, spor alanları, tenis kortu, güvenlik, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Tema İstanbul projesi 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. 


Tema İstanbul güncel fiyat listesi

1+1 konutlar 300 bin TL ile 445 bin TL

2+1 konutlar 384 bin TL ile 608 bin TL

3+1...