24 / 04 / 2024

Tema İstanbul 2+1

Tema İstanbul 2+1

Tema İSTANBUL, mega proje Kanal İstanbul'un olası güzergahı açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor. Projenin sonraki etapları Tema WORLD ve Tema PLAZA ile 2017 sonunda hayata geçirilecek.

Tema İstanbul'la Atakent'te en hızlı konut satışı gerçekleşiyor!

KONUT, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur Akdaş ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Türkiye’nin incisi İstanbul’un en önemli lokasyonlarından birinde inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap Projesi, bir hayli heyecan ile bekleniyor. Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022…

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Tema İstanbul 2: Yeniden daha fazlası!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Proje "Yeniden daha fazlası" sloganıyla tanıtılıyor.

Tema İstanbul 2'de 6 günde 1000 konut satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen "Tema İstanbul 2’ projesi dahilinde 6 günde yaklaşık 3 milyar lira değerinde 1000 konutun satışı gerçekleşti. 

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 satışta! Yeni proje!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatları 21 bin TL'den başlıyor...

Tema İstanbul 2'de ön satışlar başladı!

Satışa sunulması uzun süredir beklenen Tema İstanbul 2 projesinde ön satışlar başladı. 

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2+1 Haberi

Tema İstanbul 2+1

Konut tesliminden önce komşular tanıştı. Mesa, Artaş - Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur I Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun Küçükçekmece Atakent'te 2 yılda inşa ettiği TEMA İstanbul projesinde sona gelindi. 



Yüzde 65'i satılan projenin yeni sakinleri düzenlenen organizasyonda bir araya getirildi. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Artaş - Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Kantur - Akdaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur ile Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan'ın ev sahipliği yaptığı gecede. Tema İSTANBUL'da konut sahibi olan aileler konutlarının anahtar tesliminden önce komşularıyla tanıştı. 



Proje ortaklarının bir bir söz aldığı organizasyonda. Tema İSTANBUL'un lokasyon ve tematik değerine vurgu yapıldı ve projenin bundan sonraki etapları olan Tema WORLD ve Tema PLAZA ile 2017 sonunda finalin yapılacağı belirtildi. Süleyman Çetinsaya. 

"1 Temmuz'dan itibaren...