18 / 04 / 2024

Tema İstanbul satışları

Tema İstanbul satışları

61 adet bloktan meydana gelen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor. Tema İstanbul Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 aileye konut teslimi yapıldı!

Tema İSTANBUL'da şu ana kadar satışlar %85’in üzerine çıktı. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Belirli bir plan ve takvim dahilinde bugüne kadar toplam 2.400 aileye konutlarını teslim ettik” dedi.

Tema İstanbul'da toplam 2 bin 200 konut satıldı!

Mesa Mesken, Artaş Grubu, Öztaş, Kantur&Akdaş İnşaat ortaklığı ile Küçükçekmece Halkalı'da gerçekleştirilen Tema İstanbul projesinde 1 yıl bitmeden satılan konut sayısı 2 bin 200'e aştı.

Tema İstanbul projesinde fiyatlar 293 TL'den başlıyor!

Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Tema İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 293 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul projesinde fiyatlar 293 bin TL'den başlıyor!

Tema İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 293 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul projesinde 293 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile hayata geçirilen Tema İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Tema İstanbul projesi Emlak 2014 fuarında!

Gerek devasa büyüklüğü, gerek karma yapısını oluşturan güçlü fonksiyonları ve gerekse benzersiz özellikleri ile Türkiye'nin dünya çapındaki projesi Tema İSTANBUL projesi EMLAK 2014'te bu yıl da yer aldı.

Tema İstanbul projesinde 685 bin TL'ye 4+1!

Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 685 bin TL'den başlıyor.

Mesut Arslan: Günde 5 daire tamamlanıyor, 5 daire satılıyor!

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul' un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi...

Tema İstanbul'da günde 5 daire tamamlanıyor, 5 daire satılıyor!

Atakent'te Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur, Akdaş ortaklığının mega projesi Tema İstanbul'da günde 5 daire anahtar teslimi yapılırken, 5 dairenin de satışı gerçekleşiyor. Projenin Genel Müdürü Mesut Arslan başarının sırrını anlattı.

Tema İstanbul'da 536 bin TL'ye 3+1!

Tema İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 536 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul'da 288 bin liraya 1+1!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur iş birliği ile hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin teslimleri için 2015 yılının Temmuz ayı hedefleniyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 288 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul'un dünya lansmanı MIPIM'de yapılacak!

Türkiye'nin sembol projesi Tema İSTANBUL, MIPIM 2014'e katılarak, uluslararası arenada ilk kez yer alacak. Bu uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema İSTANBUL, konut bölgesinin yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ile de ön plana çıkacak.

Tema İstanbul'da 1.792 daire satıldı!

Son aylarda ülke genelinde yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmelerin konut satışını etkilemediğini belirten Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Temmuz 2013'te satışa sunulan projenin satış ofisini 7 bin 923 kişinin ziyaret etti" dedi

Tema İstanbul'da her 100 kişiden 27'si peşin parayla ev sahibi oluyor!

Ali Kantur satış ofisine gelen her 100 kişiden 27'sinin evi peşin parayla satın aldığını dile getirdi. Herhangi bir kampanyanın bulunmadığı projede yüzde 25 peşinat ve anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 75 konut kredisi ile satış gerçekleştiriliyor...

Tema İstanbul 2'de ön satışlar başladı!

Satışa sunulması uzun süredir beklenen Tema İstanbul 2 projesinde ön satışlar başladı. 

Atakent Tema İstanbul satış fiyat listesi 2017!

Atakent Tema İstanbul satış fiyat listesi 506 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul'da daireler oturuma hazır...

Atakent Tema İstanbul satılık!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. Atakent Tema İstanbul satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul satılık ev fiyatları!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesi 3 bin 531 konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından meydana geliyor. Tema İstanbul satılık ev fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

DNZ Kurtköy'de satışlar başladı!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Deniz Yapı tarafından hayata geçirilen DNZ Kurtköy'de satılar başladı.

Gayrimenkul satışları İstanbul'da yavaşladı!

Gayrimenkul satışları uzayan vadelerin de etkisiyle son üç ayda yüzde 15,01 arttı. İstanbul'da nispeten azalan satışlar, Anadolu'da yüzde 40'a kadar çıktı. Fiyat artışları ise 6,54'e gerileyerek hız kesmeye başladı.

İzmir'de konut satışları arttı!

2016 Aralık sonu verilerine göre konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre İstanbul ve Ankara’da azalırken İzmir’de arttı

2016 yılında konut satışlarında rekor kırıldı!

Türkiye genelinde konut satışları 2016’da bir önceki yıla göre yüzde 4 artışla 1 milyon 341 bin 453’e ulaştı. Ev alımlarında 2016 yılında, İstanbul 232 bin 428 konut satışı ile ilk sırayı aldı.

Konut satışları yüzde 4,5 arttı!

Türkiye genelinde konut satışları 2016 Kasım sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4,5 artış kaydetti. Raporda 2016 Kasım sonu itibariyle geçen yıla kıyasla konut satışlarında İstanbul'da yüzde 3, Ankara’da yüzde 1 azalma olduğu belirtiliyor.

Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları!

İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye'de inşa edilen Suadiye Sahil projesinde daireler deniz ve adalar manzarasına sahip. İşte Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları...

Sur Yapı Koşuyolu Evleri satışları ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Koşuyolu hattında yer alan Sur Yapı Koşuyolu Evleri 24 ay sonra teslim edilemeye hazırlanıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri satışları ne zaman?

3.İstanbul Başakşehir satışları!

3.İstanbul Başakşehir projesi konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir satışları 15 Kasım'da başlayacak.

Konya Temaşehir satış fiyatları 2016!

Konya Temaşehir satış fiyatları 324 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konya Temaşehir projesinin 2. etap satışları 29 Ekim'de başlıyor...

Tema İstanbul satışları Haberi

Tema İstanbul satışları

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent'te hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje toplam 3 bin 351 adet daireden meydana geliyor. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  tarafından inşa ediliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında Tema İstanbul Evleri projesinde spor alanları, yüzme havuzu, güvenlik, sauna, fitness center, tema park, otopark gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Toplam 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede yeni bloklar satışa sunuldu. 61 adet bloktan meydana gelen projede dairelerin alanları 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor. 


Fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 390 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor....