23 / 04 / 2024

tema istanbul teslimleri

tema istanbul teslimleri

İstanbul Halkalı'da yer alan Tema İstanbul gayrimenkul projesinin konut bölümünde evler teslim edildi. Projede yeni etapların inşaatı sürüyor.

Tema İstanbul’da yaşam başladı fiyatlar 2 yılda yüzde 35 arttı!

Türkiye’nin en büyük karma projesi olan Tema İstanbul’da konutların çoğu teslim edildi ve ağustos başından itibaren yaşam başlıyor.

Tema İstanbul’da yaşam başladı!

İstanbul Halkalı’da 1.5 milyon metrekarelik arsada inşa edilen ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin ‘en büyük’ karma projesi olarak nitelendirilen Tema İstanbul’da konut teslimi tamamlanmak üzere.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 aileye konut teslimi yapıldı!

Tema İSTANBUL'da şu ana kadar satışlar %85’in üzerine çıktı. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Belirli bir plan ve takvim dahilinde bugüne kadar toplam 2.400 aileye konutlarını teslim ettik” dedi.

Tema İstanbul'da çifte bayram!

Türkiye’nin mega karma projesi Tema İSTANBUL, yapım hızı ve kalitesi, istikrarlı satış grafiğinin yanı sıra teslimatta da rekorlar kırıyor.

Halkalı Tema İstanbul ödemeleri!

Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Halkalı Tema İstanbul ödemeleri 361 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul'da teslimler 1 Temmuz'da!

Tema İSTANBUL, mega proje Kanal İstanbul'un olası güzergahı açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor. Projenin sonraki etapları Tema WORLD ve Tema PLAZA ile 2017 sonunda hayata geçirilecek.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor kokteyli düzenlendi!

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL'da, temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde "Tema İSTANBUL'da Yaşam Başlıyor" kokteyli düzenlendi.

Tema İstanbul'da daire teslimleri Temmuz'da!

KONUT, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur Akdaş ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Tema İstanbul'la Atakent'te en hızlı konut satışı gerçekleşiyor!

KONUT, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur Akdaş ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Tema İstanbul'da 557 bin TL'ye 3+1 daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçenekleri sunan Artaş, Mesa, Kantur imzalı Tema İstanbul 3 bin 614 konuttan meydana geliyor.

Tema İstanbul'da 293 bin TL'ye 1+1!

Tema İstanbul projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 293 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul projesinde Temmuz 2015'te teslim daireler!

Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul'da teslimler Temmuz 2015'te!

Atakent Tema İstanbul projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor. Atakent Tema İstanbul'da yer alan teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Atakent Tema İstanbul'da 293 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Atakent Tema İstanbul'da yer alan dairelerin alanları 68 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 293 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Atakent Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017...

Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 2017!

Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Atakent Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları!

Atakent Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Evleri'nde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Tema İstanbul kiralık ev fiyatları!

MESA, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur - Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'da konut teslimleri deva ediyor.

Tema İstanbul'da satılan 2 bin 900 konutun teslimleri başladı!

3 bin 531 konuttan oluşan Tema İstanbul, 24 ayda teslim aşamasına geldi. Satılan 2 bin 900 konutun teslimleri başladı.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi!

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında gerçekleşecek olan proje 61 blok halinde yükseliyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık konut!

Toplam 3 bin 531 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tema İstanbul Halkalı satılık konut teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul'da daire teslimleri Temmuz'da!

KONUT, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur Akdaş ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Tema İstanbul iletişim bilgileri!

Tema İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi. Tema İstanbul Atakent projesinde dairelerin teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.

Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Halkalı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Konut fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor. Peki Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

tema istanbul teslimleri Haberi

tema istanbul teslimleri

İstanbul Halkalı'da yer alan Tema İstanbul gayrimenkul projesinin konut bölümünde evler teslim edildi. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, depremden yangına, güvenlikten trafiğe kadar tüm gereklilikleri, üst seviyede teknoloji ve sistemler kullanılarak çözümlendiklerini ifade etti. Projede yeni etapların inşaatı sürüyor.  


MESA, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'da konutlar sahiplerine teslim edildi Konut, ofis, otel ve eğlence parkını bu araya getiren ve 1.5 milyon metrekare alana yayılan projede konut bölgesi tamamlandı. Projede sağlıklı evler ve yaşam alanları yarattıklarına dikkat çeken Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Tema İstanbul'da çağdaş, huzurlu, mutlu ve güvenli yaşamın tüm gereklilikleri en yüksek seviyede, uluslararası niteliklerde sunuluyor. Kalite, sağlamlık ve güven unsurları: gerek konut, bina bazında...