19 / 04 / 2024

Temmer Marble

Temmer Marble

Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı, Çin'de mermer ihracatının düşmesinin inşaat sektörünün yavaşlamasından kaynaklandığını kaydetti.

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Pashapour tarafından kuruldu.

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Süleyman Şişman tarafından kuruldu.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Fattah Almshantaf tarafından kuruldu.

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilyurt Koçak tarafından kuruldu.

Çin'de inşaat sektörü yavaşladı!

Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı, Çin'de mermer ihracatının düşmesinin inşaat sektörünün yavaşlamasından kaynaklandığını kaydetti.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Luxury Marble İnşaat Malzemeleri Ve Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Marble İnşaat Malzemeleri Ve Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıamak Hajıseyedjavadı, Parang Shafeı ve Neda Haseli ortaklığında kuruldu.

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Nazmi tarafından kuruldu.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

ASCENDUM Makina, MARBLE 2017'de!

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Temmer Marble Haberi

Temmer Marble

ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret savaşı ve Çin ekonomisinin yavaşlaması Türkiye’nin ihracatını olumsuz etkiliyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerine göre, Türkiye’nin Çin’e ihracatı 2019’un ilk 8 ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 15.7 gerileyerek 1 milyar 972 milyon dolardan 1 milyar 662 milyon dolara düştü. Gerilemede, Türkiye’nin Çin’e ihracatının lokomotifleri olan mermer, krom ve borat sektörleri başta yer aldı.
 
Cumhuriyet'ten Emre Deveci'nin haberine göre Türkiye İstatistik Kurumu’na göre, bu yılın ilk 7 ayında Türkiye’nin Çin’e mermer ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15.7’lik düşen 388 milyon dolara, krom ihracatı yüzde 34.3 düşüşle 98 milyon dolara, borat ihracatı yüzde 35 düşüşle 48 milyon dolara düşüş gösterdi.

Çin’e mermer ihracatı yapan firmalardan Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya,...