25 / 04 / 2024

tenis kortu site

tenis kortu site

Yeni sitelerde havuzdan saunaya, tenis kortundan fitness salonuna kadar her türlü aktiviteyi bulmak mümkün. Tabii hepsinin bir bedeli var.

Hülya Avşar: Riva'da çiftlik yaptırıyorum!

Hülya Avşar önceki gün kızı Zehra'nın staj yaptığı Etiler'deki bir mimarlık ofisinde görüntülendi. Riva'da çiftlik yaptırmaya başladığını söyleyen Avşar, ''Hayalimi Zehra ile gerçekleştiriyorum. Çiftlikte tenis kortu bile bulunuyor'' dedi. 

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Uğur Akkuş, Ebru Şallı'ya Beverly Hills'ten 15 milyon dolara malikane aldı!

İş insanı Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya Beverly Hills’te değeri 15 milyon dolar olan bir malikane satın aldı. Malikanede 12 oda, iki havuz, özel bir spor salonu ve tenis kortu bulunuyor...

Mesut Özil İstanbul'dan ev aldı!

Mesut Özil, Küçük Çamlıca’da satın aldığı yeni tripleks villayla bir başka Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy’a da komşu oldu. Özil'in evinde jimnastik salonu ve tenis kortu da bulunuyor.

Trabzon'a yeni spor salonu!

Trabzon'da 2011 EYOF için yapılan tenis kortu, şehir merkezinin spor salonu ihtiyacının karşılanması için 3 bin 500 seyirci kapasiteli uluslararası müsabakaların yapılabileceği çok amaçlı salona dönüştürüldü 

Bakırköyspor Vakfı binası arazisine 6 tenis kortu!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada geçtiğimiz aylarda yıkılan Bakırköyspor Vakfı binasının bulunduğu alanda; yeni yapılan  spor alanlarının 19 Mayıs’ta açılacağını söyledi.

İşte Selena Gomez'in muhteşem evi!

Selena Gomez, California’dan ev aldı. Ev için 2.25 milyon dolar ödeyen Gomez ‘in evinde kubbe tavanlı evde geniş gömme dolaplar, dört banyo, dört yatak odası, tenis kortu bulunuyor

Fenerbahçe sahilindeki tenis kortu projesi iptal edildi!

İBB’nin Fenerbahçe sahiline 7 adet tenis kortu yapma projesi, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla iptal edildi.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Ordu Tenis Kortu projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önemli spor yatırımlarından biri olan tenis kortunun yapımında sona yaklaşıldı.

Ataköy Ziraat Bankası arsası okul oluyor!

Ataköy'de 'tenis kortu' olarak bilinen ve mülkiyeti Ziraat Bankası'na ait olan alan İBB tarafından eğitim alanına çevrildi. Alana imam hatip lisesi yapılacağını iddia eden CHP'liler ret oyu verirken, Ataköy'de karara karşı protesto eylemlerinin yapılacağı öğrenildi.

tenis kortu site Haberi

tenis kortu site

Konut sektörünün hızlı bir yükseliş trendine girdiği 2004 ve 2005 yıllarında inşatına başlanan sitelerde yaşam başladı. Bugünlerde birçok aile yıllardır hayalini kurduğu site yaşamına kavuştu. Ancak, geniş yeşil alanları ve sosyal tesisleri olan bu güvenlikli siteler, sakinlerine yeni bir yaşam tarzıyla birlikte yeni masraf kapıları da açtı.

İstanbul'da son birkaç yıl içinde tamamlanan konut sitelerinde aylık aidat ücretleri ortalama 100 YTL'den başlıyor, 750 YTL'ye kadar çıkıyor.

 

Kullanmasan da öde

Sitelerin birçoğunda aidat ücretine, güvenlik, ortak alanların bakımı ve aydınlatması gibi kalemlerin yanı sıra sosyal tesis kullanım bedelleri de dahil ediliyor. Bu da site sakinlerinin kullansalar da kullanmasalar da sosyal tesislerin bakım, onarım ve işletim masraflarını yüklenmesi anlamına geliyor.

Sitelerde sosyal tesislerin sayısı ve...