19 / 04 / 2024

Teoman cihangir evi

Teoman cihangir evi

Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman, Cihangir'deki evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı. Cihangir’deki deniz manzaralı evinden taşınacak şarkıcı, yeni ev arayışına girdi.

Cihangir'de 48.8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beyoğlu ilçesi, Cihangir mahallesinde bulunan 217 metrekarelik evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 48 milyon 819 bin 444 TL olarak belirlendi.

Teoman Cihangir'deki evini 1 milyon TL'ye satıyor!

Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman, Cihangir'deki evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı. Cihangir’deki deniz manzaralı evinden taşınacak şarkıcı, yeni ev arayışına girdi.

Güner Özkul: Babam o evi kendi parasıyla aldı!

Son günlerde Ferhan Şensoy'un Münir Özkul'a Cihangir’den ev aldığı öne sürüldü. Münir Özkul’un kızı Güner Özkul "Babam o evi kendi parasıyla aldı." dedi.

İşte Şevval Sam'ın Cihangir'deki evi!

Şevval Sam, çekim maratonuna kısa bir mola verdi, Cihangir’deki evinde InStyle Home ekibini ağırladı. Sam’ın erkek arkadaşı Sarp Maden ve dört kedisiyle yaşadığı daire, renkli ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Sinem Kobal Cihangir'e taşındı!

İki ay önce Serenay Sarıkaya'nın Rumelihisarı'ndaki eski evine taşınan Sinem Kobal'ın son adresi sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki evi oldu.

Ata Demirer Özge Borak'la yaşadığı evi satıyor!

Ata Demirer, geçen Kasım ayında boşandığı Özge Borak ile yaşadığı evi satışa çıkardı. Demirer ayrılık sonrası Cihangir'de bulunan evden taşınmış; annesinin yanında yaşamaya başlamıştı.

Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor!

Ailesiyle yaşadığı evden ayrılacak olan Merve Boluğur, popçu sevgilisi Murat Dalkılıç’la Cihangir’de oturacak. Oyuncu, birikimiyle aldığı Nişantaşı’ndaki evi ailesinin üzerine yapmıştı. Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor...

Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Soyal Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Macunköy'deki TMMOB tarafından yaptırılan ve eski başkanlarından Teoman Öztürk'ün adının verildiği öğrenci evi ve sosyal tesisinin açılışına katıldı...

Teoman Cihangir'de 1 milyon liraya ev bakıyor!

Şarkıcı Teoman, Ayşe Kaya ile kıyacağı nikahın ardından, Cihangir'de yeni ev arayışlarına girdi. Teoman yeni ev için 1 milyon liraya kadar parayı gözden çıkardı.

Beyoğlu'nda Cihangir'de iki dükkan ve iki daire 1.2 milyon TL'ye! İcradan!

T.C. Beyoğlu 2. Sulh Hukuk Mahkemesi (İstanbul 9. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden), İstanbul ili Beyoğlu ilçesi Cihangir mahallesinde bulunan iki dükkan ve iki dairesi toplam 1 milyon 202 bin TL'den satışa çıkardı. İlk satış 21 Aralık 2011 Çarşamba günü yapılac

Günışık Çiftlik Evi projesinde tarım ve hayvancılık olacak!

Mimar Kerem Oral ve işletmeci ağabeyi Emre Oral'ın, Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde tasarladıkları Günışık Çiftlik Evi projesi, Avrupa'dan büyük ödülle döndü. Oral kardeşler, bu çiftlik evinde çocuklarıyla tarım ve hayvancılık yapmak istiyor

Teoman cihangir evi Haberi

Teoman cihangir evi

Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman, Cihangir'deki evinden taşınma kararı aldı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Teoman, yatırım amaçlı aldığı Cihangir’deki deniz manzaralı evini satışa çıkardı. 

Evini kiraya vermek istemeyen sanatçı, yeni bir ev almak için de kolları sıvadı. Yeni ev arayışına giren şarkıcı, evi için 1 milyon 450 TL istedi. 

Ünlü isimler nerede...