28 / 03 / 2024

teoman ev sattı

teoman ev sattı

Teoman 10 ay önce müziği bırakarak hayranlarında şok etkisi yaratmıştı. Şimdi de 1 milyon 10 bin dolarlık evini sattı

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Ev sahibi, ‘evi sattım’ diyerek kiracıyı çıkarabilir mi?

Enflasyonun son bir senede meydana gelen tırmanışı ev sahibi ve kiracılar arasında da maddi nedenlerden kaynaklı ihtilafları zirveye çıkarırken, davalarda ev sahibi ve kiracı ihtilafından kaynaklı olanların oranı yüzde 30’a tırmanmış durumda.  Kiracısını çıkararak daha yüksek bedelle mülkünü kiralam

Evimi sattım emlak vergisi ödeyecek miyim?

Ev alım satım işlemi taraflara bazı vergi mükellefiyetlerini de yükleyebiliyor. Ev satışında bulunanlar ödeyecekleri vergileri merak ediyor. Peki, siz de "Evimi sattım emlak vergisi ödeyecek miyim?" diyorsanız işte yanıtı...

Bursa'daki esnaflar gayrimenkullerini satıyor!

DEVA Partisi, Genel Başkan Ali Babacan’ın, geçen ay Bursa'da yaptığı esnaf ziyaretlerine ilişkin bir bölümü sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladı. Bursalı bir esnaf, "Araba sattık, ev sattık. Tarlamız var, onu satılığa çıkardık, onu satıyoruz. Onları satarsak ayakta kalacağız" dedi.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Yabancılara dolandırıcılık şoku: Emlakçı hayali ev sattı!

İstanbul'da meydana gelen akıl almaz bir sahtecilik olayı ile hayali konut satışlarıyla yabancıların Türk vatandaşı yapıldığı ortaya çıktı.

Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

“Tüm fiziksel varlıklarımı satacağım. Ev sahibi olmayacağım” diye konuşan Elon Musk bu yönde adımlar atıyor. Ünlü iş insanı, Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara (199 milyon TL) Çinli iş insanı William Ding’e sattı.

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Antalyalı emlakçı Bitcoinle 9 ev sattı!

10 yıl önce hayatımıza giren ve son zamanlarda popüler olan kripto paralar hayatımızda önemli rol almaya başladı. Bir çok sektör Bitcoin ve altcoinler ile ödemeyi kabul ediyor. Antalya'da faaliyet gösteren Holmes Emlak kripto para birimiyle 9 ev sattı.

Bankadan ev alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir bankanın ev sattığını ilanda gördüm ve site üzerinden teklif verdim. Ev tahliye edilmiş, tapu bankaya geçmiş. Ben bu evi alsam ileride sıkıntı olur mu?' sorusunu yanıtladı.

teoman ev sattı Haberi

teoman ev sattı

Geçen yıl ağustos ayında müziği bıraktığını açıklayan ve ardından dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan arkadaşlarını ziyaret eden Teoman, Türkiye'ye döndükten sonra farklı projelerle gündeme geldi. Aldığı radikal kararın arkasında durmaya çalışan ünlü şarkıcı, maddi sıkıntısını gidermek için ilk olarak Nişantaşı'ndaki evini elden çıkardı.


Eylül ayında dönüyor


Teoman, birçok şarkısını bestelediği röportajlarında kendisi için özel anlamı olduğunu söylediği evini 1 milyon 100 bin dolara sattı. Birçok anısının bulunduğu evden ayrılan ünlü şarkıcının halen iki evi bulunuyor. Bu arada Teoman'ın eğer istediği gibi bir orkestra oluşturabilirse eylül ayında konserler vermeyi düşündüğü de...