29 / 03 / 2024

teoman öztürk öğrenci evi ve sosyal tesisi açıldımı

teoman öztürk öğrenci evi ve sosyal tesisi açıldımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Macunköy'deki TMMOB tarafından yaptırılan ve eski başkanlarından Teoman Öztürk'ün adının verildiği öğrenci evi ve sosyal tesisinin açılışına katıldı...

Özhan Aşkın Öztürk: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın!

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, ilçede yapılması düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın" dedi, yetkilileri uyardı.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Öztürk Grubu, Belek'te 2'nci otelini inşa edecek!

Turizm sektöründe başarı kazanan Öztürk Grubu, Belek'te 5 yıldızlı Regnum markalı ikinci otelini inşa edecek. Sentido Zeynep Golf&Spa'yı Yenigün İnşaat'tan satın alan Özturk Grubu'nun hedefi yerine yeni otel yapmak.

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasif Öztürk, Erdoğan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart 2015 tarihinde Ataşehir, İçerenköy'de kuruldu.

Hüseyin Öztürk kimdir?

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk kimdir? Hüseyin Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Öztürk, ne zamandan beri Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak çalışmalarına devam ediyor?

Selçuk Öztürk: Perakende sektörü yükselişte!

Konya Ticaret Odası (KTO), 2015 yılı Şubat ayı Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni’ni yayınladı. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni’nde yer alan Konya ekonomisinin Şubat-2015 verilerini değerlendirdi.

Murat Öztürk Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Öztürk şirketin Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı..

Öztürk Sistem Danışmanlığı Elektrik Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Sistem Danışmanlığı Elektrik Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da, Lokman Öztürk Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

teoman öztürk öğrenci evi ve sosyal tesisi açıldımı Haberi

teoman öztürk öğrenci evi ve sosyal tesisi açıldımı


Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Macunköy'deki TMMOB tarafından yaptırılan ve eski başkanlarından Teoman Öztürk'ün adının verildiği öğrenci evi ve sosyal tesisinin açılışındaki konuşmasında, yapımda emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.


Öğrenci yurdu sorununun 90 yıllık cumhuriyet tarihinde çözülemediğine işaret eden Kılıçdaroğlu, "Bizim bir taahhüdümüz var. CHP iktidarında en geç 2 yıl içinde öğrenci yurdu sorunu kalmayacak. Böylece cumhuriyetin çözemediği, AKP'nin 11 yılda çözemediği bir sorunu biz en geç 2 yılda çözeceğiz. Bunun sözünü bütün anne babalara veriyorum" diye...