24 / 04 / 2024

Tepe Home dekorasyon

Tepe Home dekorasyon

Mobilya ve dekorasyon zinciri Tepe Home, bu ay Samsun, Antalya ve Bodrum'da açacağı 3 yeni mağazayı tüketicisiyle buluşturuyor.

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Home Emlak Dekorasyon Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tara Afzalı tarafından kuruldu.

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nour Alquntar tarafından kuruldu.

English Home bombayı patlattı: yüzde 90’a varan çılgın indirim! English Home 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev tekstil ve dekorasyon markası English Home çılgın indirimlerle karşımızda. Tüm kategorilerdeki yüzde 60 indirime ek olarak ekstra yüzde 30 indirim daha yaptı. İşte çılgın indirimler… English Home 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

English Home kahve fincanlarında net yüzde 60 çılgın indirim! English Home 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev tekstil ve dekorasyon markası English Home fincan takımlarında net yüzde 60 indirim yaptığı duyurdu. İşte o ürünler..

English Home pike takımlarında yüzde 50 indirim fırsatı! English Home 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini uygun fiyatlarla evlere taşımaya çalışan ev tekstil ve dekorasyon markası English Home yatak odası grubunda yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler..

English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim! English Home 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler..

English Home ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home tüm indirimlere ek ev dekorasyon ürünlerinde sepette yüzde 60 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli o ürünler…

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evlenecek Çiftler Dikkat! Mobilyalara yüzde 200 zam geldi! İşte İkea, Doğtaş ve Bellona... 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mart ayı enflasyonuna göre en çok artış gösteren gruptan birisi de ev eşyaları oldu! Düğün paketleri yüzde 200'den fazla zamlandı. Peki, Doğtaş'ta, Bellona'da, İkea'da, Vivense'de, Mondi Home'da ve Tepe Home'da mobilyalar ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Tepe Home dekorasyon Haberi

Tepe Home dekorasyon

Mobilya ve dekorasyon zinciri Tepe Home, bu ay Samsun, Antalya ve Bodrum'da açacağı 3 yeni mağazayı tüketicisiyle buluşturuyor. Toplam 4 bin 400 metrekare satış alanına sahip olan Samsun, Antalya ve Bodrum'da açılacak yeni mağazalar 'lifestyle mağazacılık' anlayışı çerçevesinde dekore edildi. Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, "Tepe Home, her geçen gün genişleyen bayi ağı ve mağazalarıyla yurdumuzun farklı noktalarında tüketiciyle buluşmaya devam edecek"...